Celebrities Gossip

Titulli mbretëror i Kate Middleton do të jetë “i hidhur” për Princin William!

Kur Kate Middleton eci nëpër rreshtin e Westminster Abbey për t’u martuar me të dashurin e saj të universitetit në vitin 2011, ajo u bë Dukesha e Kembrixhit. Ajo mban titullin mbresëlënës për 10 vjet dhe fëmijët e saj përdorin mbiemrin e Kembrixhit në shkollë.

Por ndërsa Kate dhe bashkëshorti William ngrihen në linjën e trashëgimisë, ka një ndryshim që Dukesha do të marrë një titull të ri. Kur Princi Charles të bëhet Mbret, William do të bëhet trashëgimtari i fronit dhe ndoshta do të marrë titullin Princi i Uellsit. Nuk është e sigurt që William do të marrë titullin. Megjithatë, ekspertët parashikojnë se ka shumë gjasa që Charles t’ia kalojë titullin William-it.

Nëse kjo ndodh, Kate do të bëhet automatikisht Princesha e Uellsit. Personi i fundit që mbajti këtë titull ishte, natyrisht, nëna e ndjerë e William, Princesha Diana. Gruaja e dytë e Charles, Camilla, vendosi të mos përdorte titullin për respekt për Dianën. Sipas një burimi, nëse dhe kur kjo do të ndodhë, do të ishte një moment emocionues për William.

Jam i sigurt se do të jetë një moment paksa i “hidhur”. Ky është djali i saj dhe gruaja e tij, kështu që në një farë mënyre, do të bëhet rrethi i plotë, por do të jetë gjithashtu një kujtesë prekëse e asaj që kemi humbur të gjithë.

Diana vdiq pas një aksidenti me makinë në Paris në gusht të vitit 1997 në moshën vetëm 36-vjeçare. Kate nuk arriti kurrë të takonte vjehrrën e saj, por shpesh e nderon atë duke veshur pjesë nga koleksioni i saj mahnitës i bizhuterive.