Celebrities Gossip

William dhe Kate janë gati për rolet e tyre si Mbret dhe Mbretëreshë, ndryshimet që do të bëjnë në Pallat!

Princi William dhe Princesha Kate po përgatiten për rolet e tyre të ardhshme si Mbret dhe Mbretëreshë dhe tashmë po hartojnë një plan ndryshe nga ai i së kaluarës në Pallat. Tashmë çifti mbretëror është në procesin e krijimit të një pozicioni të ri, veçanërisht në kërkim të një Kryeshefi Ekzekutiv (CEO) për të mbikëqyrur familjen e tyre të gjerë, e cila përbëhet nga rreth 60 anëtarë të stafit.

Cili është ndryshimi? Shefi i ri ekzekutiv do të anashkalojë autoritetin e gjatë të sekretarëve privatë në pallatet mbretërore dhe do t’i raportojë drejtpërdrejt William dhe Kate.

Shtypi britanik e përshkroi lëvizjen si “revolucionare” pasi roli i CEO do të përfshijë zhvillimin dhe zbatimin e strategjisë afatgjatë të çiftit mbretëror, me një fokus të veçantë në promovimin e një kulture shtëpiake profesionale dhe bashkëpunuese.

“Kjo është një mundësi unike. Drejtori Ekzekutiv do të jetë personi më i vjetër në Dhomën e Përfaqësuesve dhe do t’i raportojë drejtpërdrejt William dhe Kate”, thuhet në reklamë në një moment.

Rikujtojmë se, prej disa vitesh, princat William dhe Harry janë larguar nga njëri-tjetri. Megjithatë, ata i mahnitën fansat me një armëpushim të përkohshëm një vit më parë, në të cilin vëllezërit ndërluftues dhe gratë e tyre paraqitën një front të bashkuar për publikun. Princi dhe Princesha e Uellsit u bashkuan nga Duka dhe Dukesha e Sussex-it për të parë homazhet me lule dhe për të takuar anëtarët e publikut që ishin mbledhur për të bërë nderimet e tyre pas vdekjes së Mbretëreshës Elizabeth.