Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Celebrities Politikë

Zgjedhjet/VIP-at që kanë votuar deri tani…

Rreth 3.6 milionë shqiptarë me të drejtë vote janë thirrur sot të zgjedhin Kuvendin e ri me 140 deputetë. Votimi ka nisur në 07:00 të mëngjesit dhe pritet të mbyllet në orën 19:00. Në këtë ditë dhe datë të shënuar të shumtë kanë qenë qytetarët që kanë ushtruar të drejtën e votës dhe sigurisht disa prej tyre nuk kanë munguar për ta shprehur nëpër rrjetet e tyre sociale.

Por të shumtë kanë qenë edhe personazhet e famshëm të vendit të cilat kanë votuar dhe këtë gjë e kanë ndarë në Instagram me të gjithë dashamirësit e tyre.

Ja disa prej tyre: