Design

Artisti që përzien në pikturat e tij kulturën pop…

“Më pëlqen të bëj një ndryshim në perceptim,”-thotë Ertan Atay, një artist turk dhe stilist grafik mahnitës me 418 mijë ndjekës në faqen e tij në Instagram. Qëllimi i Atay me punën e tij është të tërheqë vëmendjen dhe t’i bëjë njerëzit të duan të shikojnë dy herë atë që po shohin.

Për shkak se arti dhe kultura pop shkojnë dorë për dore, ne dëshirojmë t’ju tregojmë disa nga veprat e Atay dhe shpresojmë se do t’ju bëjnë përshtypje aq sa ne.

1. Kate Winslet si Rose (Titanic)

2. Angelina Jolie si Maleficent (Maleficent)

3. Sam Smith

4. Audrey Hepburn

5. Adam Driver

6. Michael Jackson

7. Amy Winehouse

8. Freddie Mercury

9. Emilia Clarke si Daenerys Targaryen (Game of Thrones)

10. Rihanna

11. Billie Eilish

12. Benedict Cumberbatch si Dr.Stephen Strange (Doctor Strange)

Ju rikujtojmë, se 11 vepra arti të Pablo Picasso-s që ishin ekspozuar në një restorant në Las Vegas për më shumë se 20 vjet do të dalin në ankand këtë tetor, vetëm dy ditë para asaj që do të kishte qenë 140-vjetori i artistit. Veprat e artit kishin qenë prej kohësh të ekspozuara në një restorant francez dhe spanjoll me yje Michelin në Bellagio, i frymëzuar nga jeta dhe vepra e tij.