Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Botë e Çuditshme Fashion

Kur stili vdes me njeriun, çifti i moshuar nga Gjermania që frymëzon brezat e rinj!

Asnjëherë nuk është vonë për tu veshur me stil. Një çift i moshuar nga Gjermania na tregon se si të sjellim pak ngjyrë në botë. Britt Kanja dhe Günther Krabbenhöft kanë mbledhur shumë fansa në Instagram dhe ndjekësit e tyre vazhdojnë të rriten. Ne jemi gjithashtu të lumtur t’ju prezantojmë me historinë e Britt që ajo ndau me ne.

Britt pranoi se nuk kishte ndërmend të fillonte një blog, vetëm një llogari të rregullt. Miqtë e saj e frymëzuan që ta bënte këtë. Kur e pyetëm Britt nëse ndihej rehat të ishte në qendër të vëmendjes, ajo dha një përgjigje të mençur. Çdo sukses, për të, është një sfidë për ndrojtjen e saj. I jep asaj një përgjegjësi të veçantë për të përhapur gëzimin e jetës, si dhe vërtetësinë, kreativitetin, guximin dhe mundësinë për t’u argëtuar dhe për të qenë frymëzim për të gjithë.

Britt i bën rrobat e saj vetë dhe kalon shumë kohë duke i dizajnuar ato dhe duke kërkuar materiale. Ajo i gjen ato kryesisht në dyqanet e dorës së parë ose dyqanet e dorës së dytë. Kur është koha për t’u bërë gati, ajo zgjedh veshje sipas disponimit të saj dhe zgjedh artikujt që shkojnë më së miri. Si rregull, nuk duhet të marrë shumë kohë.

Günther i mësoi asaj se si të përdorte Instagramin. Sa i përket TikTok, ajo nuk e përdor atë sepse do të konsumonte shumë nga koha e saj e çmuar dhe Britt thjesht dëshiron të shijojë jetën.