Botë e Çuditshme

Letra higjienike në frigorifer?! Tingëllon e çuditshme por ka shumë benefite!

Një tendencë e fundit ka intriguar përdoruesit e internetit për muaj të tërë. Nëse nuk jeni në dijeni, letra higjienike në historinë e frigoriferit, sado e pabesueshme që tingëllon, ka marrë shumë vëmendje dhe shumë argumentojnë se ka shumë kuptim. Personat që e praktikojnë këtë risi deklarojnë se letra higjienike thith të gjitha aromat e pakëndshme, si dhe lagështinë e tepërt.

Pamja e letrës higjienike në frigorifer nuk është e këndshme, por pretendohet se do të ndihmojë në luftën me një problem të vazhdueshëm që shqetëson shumë njerëz. Dihet tanimë se soda e bukës, lëkura e limonit ose llumi i kafesë janë një zgjidhje e shkëlqyer për aromat e pakëndshme në frigorifer. Megjithatë, letra higjienike është një risi në epokën digjitale.

Ndërkaq, një letër higjienike mund të thotë shumë për ne dhe personalitetin tonë dhe kjo është vërtetuar shkencërisht. I ashtuquajturi “Testi i personalitetit me letër higjienike”, i krijuar nga mjekja Gilda Carle, është bërë viral kohët e fundit, teksa tregon se si mënyra se si e varni letrën higjienike zbulon veçori të jashtëzakonshme për personalitetin tuaj. Testi në fjalë hipotezon se ka një lidhje mes mënyrën se si ne e varim dhe përdorim letrën higjienike dhe personalitetit tonë.