Celebrities Gossip Showbiz

Mamaja e Selena Gomez rrëfen arsyen pse nuk e ka parë ende dokumentarin tronditës të vajzës së saj!

Mamaja e Selena Gomez ka zbuluar se shikimi i dokumentarit tronditës të yllit, My Mind & Me, do t’a lëndojë, në një bisedë të re të sinqertë në podkastin e Jay Shetty, On Purpose. Në bisedë, Mandy Teefey, 46 vjeç, tha se nuk dëshiron të shikojë dokumentarin e 30-vjeçares Selena, i cili tregon vështirësitë e saj për shëndetin mendor, për shkak se si do të ndikojë fizikisht tek ajo.

“Do të më lëndojë dhe do të më vendosë në atë mentalitet. Do të dëshiroja të shkoja dhe ta mbroja atë,” shpjegoi ajo.

Dokumentari tregon jetën e saj gjatë një periudhe gjashtëvjeçare, ndërsa përballet me lupusin, një diagnozë bipolare dhe famën. Ajo gjithashtu diskuton hapur një krizë nervore që pësoi katër vjet më parë, të cilën Teefey nuk dëshiron ta rijetojë.

Ne e kaluam atë dhe gjetëm shërimin. Ne kemi kaluar disa prej tyre, dhe edhe nëse është diçka nëpër të cilën ajo ka kaluar, dhe unë nuk e dija që ajo e kaloi atë, si nënë, kjo do të ndikojë tek unë.

Teefey, e cila lindi Selenën vetëm në moshën 16-vjeçare, thotë se shpreson që ajo t’i kalojë pushimet, atje ku nuk do të shkojë tek ajo gjatë gjithë kohës. Ajo vazhdoi:

Ju doni të largoni dhimbjen e fëmijëve tuaj. Ju nuk dëshironi që ata ta përjetojnë këtë, edhe pse kjo është pjesë e zhvillimit të asaj se kush do të jenë, kush jemi ne të gjithë, dhimbja, vuajtja dhe rritja jonë.