Film & Tv Gossip

Me kalimin e viteve bukuria shtohet dhe këta të famshëm janë një provë e kësaj!

Në aktrim, përveç talentit dhe karizmës, pamja është një tjetër faktor i rëndësishëm për suksesin. Dhe ndërsa, për disa njerëz, vetëm sa bëhet gjithnjë e më e vështirë të dukesh mirë me moshën, të tjerët vetëm bëhen më tërheqës.

Aktorët janë kameleonë të vërtetë kur bëhet fjalë për personazhet e tyre në ekran pavarësisht nëse po bëhet roli i një të forti për një film superhero, ata vërtetojnë se janë plotësisht të përkushtuar në çdo kohë. Në mes të xhirimeve, disa prej tyre përpiqen të shijojnë jetën në maksimum, ashtu si ne.

Ne i vlerësojmë aktorët për transformimet e tyre të talentuara dhe emocionet e vërteta që përcjellin te publiku. Por ndonjëherë, përshtatja në një rol mund të mos jetë aq e lehtë. Personazhi mund të jetë i paqartë ose pozicioni i jetës së personazhit mund të jetë i kundërt me pamjen e jetës së aktori.

Ndërkaq, ja si duken disa nga aktorët më të pashëm para 15-20 viteve më para dhe sot. Ju gjykojeni vetë se kur janë dukur më të bukur…

 Jake Gyllenhaal, 23 vjeç-38 vjeç

2. Ryan Gosling, 18 vjeç-27 vjeç

3. Jensen Ackles, 27 vjeç-40 vjeç

4. Jared Padalecki, 22 vjeç-35 vjeç

6. Dwayne Johnson, 25 vjeç-47 vjeç

7. Tom Hardy, 28 vjeç-41 vjeç

8. Bradley Cooper, 31-vjeç-44 vjeç

9. Brad Pitt, 26 vjeç-55 vjeç

10. Cillian Murphy, 25-vjeç-42 vjeç

James Franco, 23 vjeç-39 vjeç

Rikujtojmë, se çdo aktor me përvojë do t’ju tregojë se është shumë e vështirë të qëndrosh në Hollywood për një kohë të gjatë. Karriera juaj mund të zhduket aq shpejt sa u bë dhe mund të ndodhë pa ndonjë arsye logjike.

Aktorët e njohur marrin një pagë mbresëlënëse për punën e tyre për një arsye. Ata duhet të durojnë netët pa gjumë, të kalojnë orë të gjata pune dhe të plotësojnë kërkesa të larta për sa i përket pamjes së tyre.

Njihuni me disa aktorë të talentuar të cilët dikur luanin filma njëri pas tjetrit por prej kohësh nuk janë më pjesë e botës së filmave.