Celebrities Gossip Showbiz

Nëna e Billie Eilish flet për vështirësitë e artistes në botën e muzikës!

Billie Eilish është një nga artistet e reja në moshë më të talentuara dhe të dashura në të gjithë botën. Ndërkohë, së fundmi, nëna e Billie ka diskutuar për presionin që i është bërë vajzës së saj këngëtare ndërsa punonte me familjen.

Maggie Baird lavdëroi 20-vjeçaren dhe vëllanë e saj producent dhe bashkëpunëtorin 24-vjeçar Finneas, për punën e tyre të mahnitshme, por pranoi se stresi dhe rraskapitja rrethojnë momentet e dukshme të karrierës së Billie. Maggie tha gjithashtu se ajo ndjen shumë për Billie duke pasur parasysh se sa ngushtë e gjithë familja punon së bashku.

Do të kishte qenë e vështirë për mua në atë moshë të kisha familjen time pranë. Por nga ana tjetër, kur je duke kaluar nëpër këto lloj gjërash, është e dobishme dhe e rëndësishme.

Të gjitha këto momente të mahnitshme, të pabesueshme në një karrierë janë gjithashtu të rrethuara nga një sasi e madhe stresi, presioni, pune të palodhur dhe rraskapitje.

Maggie foli gjithashtu për rolin e Billie në aktivizmin rreth klimës, me këngëtaren e re, e cila është vegane dhe u rrit me një dietë me bazë bimore, për t’u shfaqur në një dokumentar ekzekutiv të prodhuar nga nëna e saj. Dokumentari, “Overheated”, do të prezantohet në fushën e Greenpeace këtë fundjavë.