Celebrities Live From Tirana Music Showbiz

Nga Zelanda e Re në Tiranë, rikthimi i Vesa Lumës pas një periudhe të gjatë mungese!

Këngëtarja e njohur Vesa Luma është rikthyer më në fund në Shqipëri. Pas vitesh që ajo shkoi të jetonte në Zelandën e Re, së bashku me bashkëshortin e saj Big Basta dhe djalin Liam, tani ajo është shprehur se do të jetojë në Tiranë. Lidhur me këtë rikthim të saj, Vesa ka folur më shumë ditën e sotme e ftuar në emisionin “Live From Tirana”.

Kam blerë një biletë një-drejtimshe. Kjo nuk do të thotë se nuk do të kthehem më, ose që nuk do të shkoj në ndonjë vend tjetër, por ia kemi arritur qëllimit se pse kemi shkuar. Është udhëtim i gjatë, mbi 40 orë dhe sidomos kur je me fëmijë është një ekstra ngarkesë. Është shumë e lodhshme dhe ndoshta prandaj e kemi pasur synimin që të marrim rezidencën dhe të kthehemi prapë.

Pse vendosët që të shkonit atje në fillim?

Ishte një mundësi e mirë. Ishte një i afërm i jonë që ishte atje dhe i tha Gerit për këtë. Ne kemi qejf të eksplorojmë vende të reja dhe tani që po rritet djali është pak më e vështirë, tani po e kuptojmë. Por atëherë ishte pak më e lehtë. Kështu iku, dhe më tha ‘hajde se është shumë mirë’ dhe e provuam. Nuk e menduam shumë gjatë. Ishim në kulm të karrierës dhe morëm një vendim, që tani do të isha menduar disa herë. Prandaj them që ndonjëherë disa gjëra është më mirë t’i lësh të rrjedhin lirshëm. Kemi bërë mirë në fakt. Por nuk e heq mundësinë që nesër-pasnesër të zhvendosemi në një vend tjetër.

Si të duket ky rikthim, aty ku e ke lënë?

Ishte shumë stresuese në fakt kur sheh disa artistë të caktuar dhe thua që ky është klani që është për momentin. Çfarë do të bësh ti? Si do të rikthehesh? Mua më vjen mirë sepse artistët atë punë kanë dhe ata që kanë punuar gjithë kohës, ka qenë puna e tyre primare. Unë u riktheva në një koncert verës me shumë stres dhe me shumë emocion, sepse mendova që janë ata pastaj ne të tjerët. Por më vërtetuan krejt të kundërtën. Dinin çdo këngë, si fëmijë, si të rritur. Varet si e shohin muzikën. Dikush e sheh si një mënyrë për të bërë para, dikush e sheh në një mënyrë më shpirtërore, dikush i sheh të dyja bashkë dhe mundohet të bëjë balancën.