Celebrities Gossip Showbiz

Pasuria marramendëse e mbretëreshës së ardhshme Kate Middleton!

Kate Middleton iu nënshtrua një operacioni abdominal më 17 janar. Kjo është gjithçka që bota di vërtet. Por njerëzit janë shumë kuriozë dhe duan të dinë më shumë se çfarë i ka ndodhur Princeshës së Uellsit dhe se si është gjendja e saj tani prandaj edhe i kanë kërkuar asaj që të tregojë se si është situata. Ajo aktualisht është duke pushuar dhe duke u rikuperuar në Adelaide Cottage në Windsor dhe po mbështetet nga familja e saj, veçanërisht nëna e saj Carole, e cila po kujdeset për princat dhe princeshat që ajo ka sjellë në jetë dekadën e fundit.

Middleton kishte bërë të gjitha kontrollet në heshtje dhe më pas u largua nga Klinika e Londrës pas operacionit, por askush nuk e di pse, megjithëse disa mendojnë se kjo ishte e lidhur me tre shtatzënitë e saj dhe se ajo mund të kishte bërë një operacion për të zgjidhur refluksin e acidit ose të kishte kryer një histerektomi.

Ndërkaq, Middleton për ata që nuk e dinë ka një pasuri kolosale. Pasuria e saj vjen kryesisht nga martesa me trashëgimtarin e fronit, por ajo ka edhe pasuri nga familja e saj. Kate Middleton vjen nga një familje e klasës së mesme të lartë që i kanë fituar paratë e tyre përmes organizimit të festave të fëmijëve. Sipas Celebrity Net Worth, Princesha e Uellsit vlerësohet të ketë një pasuri me vlerë 10 milionë dollarë. Pasuria e saj personale mbetet e ndarë nga ajo e bashkëshortit të saj, e cila vlerësohet, sipas Celebrity Net Worth, në 100 milionë dollarë.