Celebrities Film & Tv Gossip Showbiz

Së shpejti një dokumentar për ngritjen dhe rënien e aktorit Kevin Spacey!

Një dokumentar dy-ditor që eksploron rënien spektakolare të Kevin Spacey nga lavdia në errësirë do të transmetohet në Channel 4 në MB muajin e ardhshëm. Dokumentari ‘Spacey Unmasked’ përmban intervista të papara ndonjëherë me disa njerëz që nuk janë të lidhur me gjyqin e aktorit në Mbretërinë e Bashkuar, të cilët flasin për herë të parë për përvojat e tyre me Kevin Spacey.

Sipas përshkrimit, “Spacey Unmasked” eksploron historinë e një njeriu që dikur ishte një nga aktorët më të admiruar dhe më të respektuar në botë. Rënia spektakolare e popullaritetit të Kevin Spacey erdhi mes akuzave për sjellje të pahijshme seksuale. “Përmes intervistave dhe pamjeve arkivore, dokumentari shqyrton jetën e tij nga fëmijëria deri në suksesin fillestar në Broadway dhe ngjitjen e mëvonshme në majat e Hollivudit”-thuhet në përshkrim. Ylli i serialit “House of Cards” u shpall i pafajshëm për nëntë vepra seksuale në korrik.

Ndërkaq, së fundmi Spacey ka pranuar të paguajë 1 milion dollarë me një marrëveshje për të mbyllur një proces gjyqësor të ngritur kundër tij nga kompania që qëndron pas serialit “House of Cards”. Spacey përsëriti rolin e Frank Underwood në serialin e Netflix për pesë sezone, por u hoq nga sezoni i fundit në 2017, për shkak të akuzave që u bënë publike ku ai dyshohet se kishte ngacmuar seksualisht punonjësit e rinj meshkuj.

Ai u përball me një padi civile nga MRC (Media Rights Capital), kompania prodhuese përgjegjëse për realizimin e serialit, e cila ishte përpjekur të rikuperonte humbjet e saj për anulimin e sezonit të fundit pasi kishte vendosur të ri-xhironte pa të. Ata fillimisht kishin kërkuar 31 milion dollarë dëmshpërblim, por Spacey ka rënë dakord të paguajë 1 milion dollarë për disa vite me këste të barabarta me 10 për qind të të ardhurave të tij pas tatimit dhe të sigurojë të dhënat e tij mjekësore.