Sot Nuk Është e Hënë

Një nga personalitetet më të respektuar të radios rikthehet pas shumë vitesh për herë të parë në Top Albania Radio. Java në Top Albania Radio nis me programin më provokues të këtij sezoni, një program që siç e thotë promo ‘Nuk të prish’ kur (thuajse) çdo gjë është gërryer shoqërinë së brëndshmi.

Skenaristi, publicisti dhe aktivisti Koloreto Cukali, nuk ka qime në gjuhë dhe nuk kursen askënd. Më sarkazmën e tij të hollë do të goditet aktualiteti dhe protagonistët e tij, duke i shtuar pak kripë radios dhe përmbatje medias në tërësi. Atij i bashkohet dhe Blerina Shehu, e cila numëron një eksperiencë mbi 20 vjeçare në median televizive si moderatore, autore, kryeredaktore, gazetare.

E hënë, 18:00

Hosts & DJs