Celebrities Magazine Showbiz

Të organizosh festën e beqarisë në turneun e Beyoncé?! Sa e sukseshme do të jetë një sfidë e tillë?!

Shumë fansa të Beyoncé shpresojnë të rezervojnë një ose dy bileta për turneun e “Renaissance”, por nusja e ardhshme Elena Trierweiler ka një qëllim më ambicioz. E reja do të përpiqet të sigurojë 14 bileta në mënyrë që të mund të festojë festën e saj të beqarisë në stadiumin “SoFi” në Inglewood, Kaliforni, në shtator.

Trierweiler e di mirë se plani i saj mund të hasë pengesa për shkak të kërkesës së lartë dhe problemeve të fundit me “Ticketmaster” gjatë shitjeve të biletave të turneut. Sfida e tyre më e madhe do të jetë lundrimi në procesin e parashitjes së biletave në website-in e famshëm, të cilin shumë fansa e kanë përshkruar si frustruese, të vështirë dhe ndonjëherë zhgënjyese. Ajo u shpreh:

Miqtë e mi dhe unë jemi pjesëmarrës të përhershëm nëpër koncerte. Ne kemi një plan se sa njerëz do të jenë në dispozicion për të hyrë në radhë dhe për të blerë bileta. 

Kohët e fundit, kohët e gjata të pritjes dhe çështjet teknike ndërprenë një para-shitje të nëntorit për “The Eras Tour” të ardhshëm të Taylor Swift, duke lënë mijëra fansa në baltë dhe duke e shtyrë “Ticketmaster” të anulojë shitjen publike. Muajin e kaluar, Komiteti Gjyqësor i Senatit mbajti një seancë dëgjimore që shqyrtoi dominimin e “Ticketmaster” në industrinë e biletave.

Turneu i Beyonce do të jetë testi më i madh i “Ticketmaster” që nga rasti i Swift-t. Trierweiler dhe tifozët e tjerë janë të vendosur të anashkalojnë kaosin. “Ticketmaster”, i cili nuk iu përgjigj një kërkese për koment të enjten, gjithashtu ka një strategji paksa të ndryshme, të cilën e përshkroi në një postim në blog këtë javë. Vitet e fundit, u ka ofruar fansave të Amerikës së Veriut mundësinë për t’u regjistruar si “Tifozë të Verifikuar” për të hyrë në lotari për të blerë bileta.