Celebrities Gossip Showbiz

Avokati i Pique vendos të zbulojë detaje nga marrëveshja mes futbollistit dhe Shakira-s!

Situata mes Gerard Piques dhe Shakirës është ende duke vazhduar të diskutohet në mbarë botën pasi ata u ndanë në kushtet më të këqija të mundshme. Pas më shumë se 12 vitesh bashkë, ata nuk janë më me njëri-tjetrin pasi futbollisti e tradhtoi Shakirën me një grua tjetër të quajtur Clara Chia Marti. Të gjithë e dimë se si është zhvilluar e gjithë historia, por ka informacione të reja për betejën e tyre ligjore që askush nuk e dinte. Një avokat me emrin Ramon Tamborero ka punuar si avokat i Gerard Pique gjatë çështjes, ai foli për La Vanguardia dhe zbuloi disa detaje.

Sipas tij, beteja ligjore zgjati 7 muaj dhe me takimin përfundimtar që zgjati 13 orë rresht në muajin dhjetor të 2022. Shakira ka dy fëmijë me Pique: Milan, 10 dhe Sasha, 8. Ata janë mu në mes të një beteje ligjore që ka përfshirë në një skandal edhe prindërit e Gerard Pique. Në hitin e regjistruar me Bizzarrap, Music Sessions #35, Shakira përmend se si Pique e la atë me prindërit e tij si fqinjë. Kjo krijoi një përçarje edhe më të madhe mes të dyve pasi dolën më shumë informacione për marrëdhënien e tmerrshme që këngëtarja kishte me vjehrrit e saj.

Këtë pjesë e dinim tashmë, Shakira po zhvendoset në Miami me të dy fëmijët e saj dhe Gerard Pique kaloi një kohë të gjatë duke u përpjekur të hiqte dorë nga kjo. Paratë nuk kanë qenë asnjëherë shkak për konflikt mes ish-çiftit, kanë qenë kujdestaria e fëmijëve por ata të dy qëndrojnë me Shakirën. Kështu tha avokati:

Të dy kanë treguar inteligjencë të madhe. Kanë bërë një përpjekje të madhe për të mirën e fëmijëve të tyre. Mënjanë këngët, kërkonte një negociatë shtatë mujore. Marrëveshja ishte komplekse dhe kërkonte takime përgatitore. Takimi vendimtar para se nënshkrimi të zgjaste trembëdhjetë orë.

Ajo që nuk dinim është se Pique ra dakord edhe për oraret e vizitave për të vizituar dy djemtë e tij në Miami. Fillimisht, prindërit e Piques ishin në rrugë të negociatave për dy fëmijët dhe madje menduan të largoheshin nga vendbanimi aktual. Mirëpo, kjo lëvizje te Miami i bëri të prisnin edhe pak derisa Shakira të jetë ajo që largohet. Kënga e publikuar nga Shakira e përkeqësoi gjithçka, por ish-çifti arriti një marrëveshje për fëmijët. Shakira duhej të largohej në Miami më 3 janar, por nuk mundi ta bënte këtë për shkak të problemeve shëndetësore të babait të saj.