Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Celebrities Showbiz

Ben Affleck tha fjalët më të ëmbla për Jennifer Lopez në intervistën e tyre të parë…

Aktori i njohur Ben Affleck nuk mund të mos rrijë pa folur për Jennifer Lopez. Në intervistën e tyre të parë të përbashkët që nga ribashkimi i tyre pas thuajse 18 vitesh, Ben kishte vetëm fjalë të ëmbla për të thënë për Jennifer. Ai shprehet se:

Gjithçka që mund t’ju them është se kam parë drejtpërdrejt ndryshimin që bën përfaqësimi i saj. Sepse kam parë, pa pushim dhe pa pushim gra, që i afrohen Jennifer dhe i tregojnë asaj se cili është shembulli që ajo jep si një grua e fortë që arrin dhe kërkon të drejtën e saj në botën e biznesit por jo vetëm.

Ai shtoi se ishte i mahnitur nga efekti i Jennifer dhe shpjegoi se ai beson se karriera e tij nuk mund të krahasohet kurrë.

Jennifer ka frymëzuar një grup masiv njerëzish që të ndiejnë se kanë një vend në këtë botë. Ky është një efekt që pak njerëz kanë pasur gjatë historisë, një që nuk do ta njoh kurrë dhe një njeri që mund ti qëndroj pranë dhe ta admiroj me respekt.

Ndërsa këngëtarja tha se:

Ky është bekimi im dhe ajo që ndjej është një dhuratë e jashtëzakonshme, e pabesueshme që më është dhënë nga Zoti. Dhe nuk e marr si të mirëqenë. Unë e çmoj dhe përpiqem ta përdor atë në mënyrën më të mirë të mundshme.

Rikujtojmë se, Jennifer Lopez dhe Ben Affleck kanë kaluar një natë jashtëzakonisht të bukur nën shoqërinë e fëmijëve të tyre. Ata darkuan me njëri-tjetrin të gjithë së bashku si një familje mbrëmjen e kaluar. Kjo nuk është hera e parë që ata dalin së bashku për të kaluar disa momente të bukura, pasi që pas finalizimit të lidhjes së tyre ata çdo ditë e më shumë po shfaqen gjithmonë e më afër.