Celebrities Gossip Music Showbiz

“Është diskriminuese për njerëzit me ngjyrë…”/Lil Nas X reagon pasi nuk e bënë pjesë të ‘BET Awards 2022’!

Pasi lista e nominimeve të BET u shpall, Lil Nas X vendosi që të reagonte në Twitter për të shprehur zhgënjimet e tij në shfaqjen e ndarjes së çmimeve për mospërfilljen e tij për vitin e dytë radhazi. Në një seri postimesh të fshira që atëherë, reperi reagoi në lidhje me pjesën që ekipi i “BET Awards 2022” e la atë jashtë nominimeve pavarësisht suksesit të albumit të tij debutues “Montero”, i cili përshëndeti këngët hit “Montero (Call Me by Your Name)” dhe ” Industry Baby” me Jack Harlow. “Montero”, gjithashtu u nominua edhe për pesë çmime ‘Grammy’ këtë vit.

Nas citoi gjithashtu një përgjigje ndaj një kritiku, i cili kishte vënë në dyshim atë që ai kishte vendosur që duhet ta konsideronte atë të denjë për një nominim. Të tjerë pretenduan se krijimet e tij të fundit nuk përshtateshin me shfaqjen e çmimeve, duke pretenduar se tingulli i tij ishte larg hip hop-it për të cilin Nas tha, “ata kanë një kategori pop”. Për të përfunduar bisedën publike të fshirë që nga ajo kohë, Nas tha se nuk kishte të bënte me nominimet

Thjesht ndihem sikur homoseksualët me ngjyrë duhet të luftojnë për t’u parë në këtë botë dhe madje edhe kur ia dalim në krye, përpiqen dhe pretendojnë se ne jemi të padukshëm. 

Normalisht që edhe nga pëfaqësuesit e “BET Awards 2022” erdhi një reagim:

Fatkeqësisht, këtë vit, ai nuk u nominua nga Akademia e Votimit të BET, e cila përbëhet nga një grup i vlerësuar prej afro 500 profesionistësh të argëtimit në fushat e muzikës, televizionit, filmit, marketingut dixhital, gazetarisë sportive, marrëdhënieve me publikun, influencuesve dhe krijuesve. Askush nga BET nuk shërben si anëtar i Akademisë së Votimit.