Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Celebrities Gossip

Këta të famshëm zgjodhën këtë mënyrë për t’i prezantuar botës nënat e tyre!

Të famshmit shpesh shfaqen në tapetin e kuq me partnerët e zemrës, por disa prej tyre kanë preferuar që në vend të partnerëve të jenë të shoqëruar nga nënat e tyre dhe në këtë mënyrë të mburren me krenari përpara të gjithëve për to.

Charlize Theron, Dwayne Johnson dhe Jared Leto janë vetëm disa njerëz të famshëm që kanë shijuar çdo orë të natës me nënat e tyre të bukura, qoftë në një premierë filmi apo në një ngjarje më të madhe, si Oscar.

Ne ndërkaq ju rikujtojmë yjet tuaj të preferuar që ecën në tapetin e kuq së bashku me nënat e tyre të mrekullueshme…

Margot Robbie dhe Sari Kessler në “Vanity Fair Oscar Party”, 2018

Charlize Theron dhe Gerda Jacoba Aletta Maritz/Oscar, 2013

Dwayne Johnson dhe Ata Johnson në një premierë filmi, 2015

Gwyneth Paltrow dhe Blythe Danner në tapetin e kuq, 2015

Liam Hemsworth dhe Leonie Hemsworth në një shfaqje çmimesh, 2012

Bradley Cooper dhe Gloria Campano/”Vanity Fair Oscar Party”, 2013

Jared Leto dhe Constance Leto në një shfaqje çmimesh, 2014

Katie Holmes dhe Kathleen Stothers-Holmes në tapetin e kuq, 2016

Miley Cyrus dhe Tish Cyrus në çmimet Grammy, 2019

Anne Hathaway dhe Kate McCauley Hathaway në “Hollywood Walk of Fame”, 2019

Michael B. Jordan dhe Donna Jordan në tapetin e kuq, 2019

Keanu Reeves dhe Patricia Taylor, Oscar 2020

Rihanna dhe Monica Braithwaite në tapetin e kuq, 2012