Celebrities Gossip Health & Beauty

Pasi u bënë të famshëm ata nuk njihen më, kush janë këta VIP-a?!

Disa të famshëm, si Jared Leto ose Renée Zellweger, kanë pasur disa transformime mbresëlënëse gjatë karrierës së tyre. Të tjerët, si Kate Beckinsale, qëndrojnë në dukje të njëjta.

Dhe ndonjëherë, ju as nuk i vini re detaje të tilla për paraqitjet e të famshmëve nëse nuk krahasoni foto nga vite dhe dekada të ndryshme. Ne po ndajmë me ju 10 ndryshimet që u kanë ndodhur njerëzve të famshëm.

1. Jonah Hill
2. Ethan Suplee
3. Seth Rogen
4. Rebel Wilson
5. Shia LaBeouf
6. Jennifer Love Hewitt
7. Sharon Osbourne
8. Sophie Turner
9. Ian Somerhalder
10. John Travolta

Bota e modës është e pamëshirshme. Trend-et vazhdojnë të ndryshojnë me një shpejtësi mbresëlënëse. Deri dje kishte një lloj modeli flokësh dhe veshje, por sot na tregohet diçka ndryshe. Këtë e shohin tek të famshmit të cilët vazhdimisht shfaqen në publik me pamje të ndryshme.

Klikoni këtë link për të zbuluar se si dukeshin disa personazhe të njohura në ‘rrugën’ e tyre krijuese. Vlen të theksojmë se të gjitha kanë arritur të përmirësojnë stilin e tyre.