Fashion Health & Beauty Lifestyle

Më mirë atëhere apo tani?! VIP-at që vazhdimisht kanë ndryshuar pamjen e tyre…

Bota e modës është e pamëshirshme. Trendet vazhdojnë të ndryshojnë me një shpejtësi mbresëlënëse. Deri dje kishte një lloj modeli flokësh dhe veshje, por sot na tregohet diçka ndryshe. Këtë e shohin tek të famshmit të cilët vazhdimisht shfaqen në publik me pamje të ndryshme.

Ja se si dukeshin disa personazhe të njohura në ‘rrugën’ e tyre krijuese. Vlen të theksojmë  se të gjitha kanë arritur të përmirësojnë stilin e tyre.

1.Jennifer Lopez
2.Irina Shayk
3.Margot Robbie
4.Mariah Carey
5.Kate Winslet
6.Angelina Jolie
7.Heidi Klum
8.Keira Knightley
9.Gwyneth Paltrow
10.Sandra Bullock
11.Beyoncé
12.Sarah Jessica Parker
13.Kate Beckinsale

Moda ndryshon shumë shpejt dhe ajo që dukej në modë vetëm një dekadë më parë mund të duket disi qesharake në ditët e sotme. Nga modelet shumëngjyrëshe të veshjeve së viteve ’60 dhe ’70 deri tek supet voluminoze të viteve ’80 dhe vetullat e holla të viteve ’90, ne kemi parë kaq shumë tendenca të modës dhe është koha t’i rikujtojmë të gjitha. Zbuloni në këtë link se cilat tendenca ndoqën njerëzit nga viti në vit.