Vitality Vibes | News
Mos e humbisni episodin e “Vitality Vibes” me Ilvi Begollin këtë të diel në orën 18:00/Ja çfarë do të zbuloni…

“Vitality Vibes” është një emision që ka për qëllim informacionin mjekësor për dëgjuesit në lidhje…

“Njerëzit kalojnë në ngatërresa emocionale…”/ Prof. Dr. Agron Kasa: Norma e rënies së peshës është nga 2 deri ne 4 kilogramë!

Ky është një emision që ka për qëllim informacionin mjekësor për dëgjuesit në lidhje me…

“Studimi i laboratorit njerëzor”/ Megi Koçiaj na zbulon më shumë detaje rreth neuroshkencës!

Ky është një emision që ka për qëllim informacionin mjekësor për dëgjuesit në lidhje me…

Rasti i Angelina Jolie dhe tumori i gjirit tek gratë/ Doktori italian Giovanni Tazzioli na njeh më shumë me sëmundjet kancerogjene!

Çdo javë emisioni trajton një patologji të ndryshme, ku flasin njerëzit rreth një sëmundje, sqarohet…

Brikena Qirjazi na tregon problematikat që lidhen me dëgjimin, sidomos në moshat pediatrike!

Çdo javë emisioni “Vitality Vibes” me Ilvi Begollin trajton një patologji të ndryshme, ku flasin njerëzit…

Nga basketbollist në pozicion drejtues/ Gerti Shima tregon ndryshimin e suksesshëm dhe të papritur të karrierës së tij!

Çdo javë emisioni “Vitality Vibes” me Ilvi Begollin trajton një patologji të ndryshme, ku flasin…

Dëmtim i kyçeve tek shqiptarët, ja cili është rasti më i shpeshtë sipas kirurgut Dritan Todhe!

Bashkëpunim me mjekë të njohur dhe personazhe të njohur të cilët kanë pasur eksperienca sëmundjesh….

Emi Glozheni dhe Kreston Kati, pasarëdhës të mjekëve më të njohur të gjinekologjisë në Shqipëri!

Çdo javë emisioni “Vitality Vibes” trajton një patologji të ndryshme, ku flasin njerëzit rreth një…

Farmaciste Sotira shpjegon ndryshimin mes paracetamolit e takipirinës, marrjes së antibiotikëve dhe…

E ftuar në emisionin “Vitality Vibes” ka qenë farmacistja Sotira, e cila ka shpjeguar me…

Doktor Google – Armiku virtual i mjekëve realë sipas Ermand Mertenika në “Vitality Vibes”!

I ftuar në emisionin e kësaj të shtune në “Vitality Vibes” me Ilvi Begollin ka…

“Special Olympics Albania”/ Sfidat që kalon një atlet ndryshe me sportet në Shqipëri dhe personat që e mbështesin atë në këtë rrugëtim!

“Vitality Vibes” është një emision që ka për qëllim informacionin mjekësor për dëgjuesit në lidhje…

“Trendi i buzëve të mëdha po shuhet…”/ Habit Dr. Rezarta Kapaj, kirurge plastike: Më shumë jam duke tretur buzë sesa duke bërë buzë…

Çdo javë “Vitality Vibes” trajton një patologji të ndryshme, ku flasin njerëzit rreth një sëmundje,…

Ermira Ziçishti tregon arsyen përse është përhapur skolioza kaq shumë kohët e fundit në Shqipëri…

Ky është një emision që ka për qëllim informacionin mjekësor për dëgjuesit në lidhje me…

Fizioterapisti Endrit Mone zbulon se deri kur mund të korrigjojmë deformimin e shtyllës kurrizore!

Ky është një emision që ka për qëllim informacionin mjekësor për dëgjuesit në lidhje me…

“Ka reumatizma që prekin syrin, organet…”/ Dr. Ervin Rapushi shpjegon gjithçka mbi sëmundjet reumatizmale!

“Vitality Vibes” është një emision që ka për qëllim informacionin mjekësor për dëgjuesit në lidhje…

Kur është mosha e duhur që ne mund t’i drejtohemi një psikiatri? Ja se çfarë zbulon Artiola Hoxha në “Vitality Vibes”…

Çdo javë emisioni “Vitality Vibes” trajton një patologji të ndryshme, ku flasin njerëzit rreth një…

Mjeku Arvin Dibra shuan kureshtjen e gurrës popullore: Çfarë kuptimi ka në të vërtetë “na ka rënë kërthiza”?!

Çdo javë emisioni “Vitality Vibes” trajton një patologji të ndryshme, ku flasin njerëzit rreth një…

Dietologia: “Banorët brenda BBV duhet të konsumojnë sasi të vogla ushqimi”!

Çdo javë emisioni “Vitality Vibes” trajton një patologji të ndryshme, ku flasin njerëzit rreth një…