Celebrities Film & Tv Music Showbiz

Vështirësitë, karriera e suksesshme dhe vlera marramendëse e pasurisë së artistes Cher!

Cher ka qenë një artiste e pranishme në industrinë e muzikës që nga vitet 1960, duke spikatur me talentin e saj dhe duke arritur një sukses të padiskutueshëm për shitjen e disqeve dhe prodhimit të filmave deri vonë. Kjo është arsyeja pse ajo ka qenë në gjendje të grumbullojë një sasi të konsiderueshme të ardhurash përgjatë gjithë këtyre viteve.

E lindur në Cherilyn Sarkisian në vitin 1946, ajo u rrit në një familje të vështirë, ku babai i tij kufizoi përpjekjet e nënës së saj në show dhe biznes, megjithatë, Cher ia kushtoi jetën e saj përsosjes së personalitetit të saj. Kur u transferua në Los Anxhelos për të ndjekur një karrierë muzikore, ajo u takua me Sonny Bono dhe u bë shërbyesja e tij, gjatë kësaj kohe në shtëpinë e tij, ajo u prezantua me Ronnie Spector dhe ai i dha këngëtares mundësinë për të kënduar dhe për të qenë vokali mbështetës i “Be My Baby” nga Ronett.

Më vonë, Sonny dhe ajo u martuan dhe filluan të këndonin si dyshe, ata më vonë u transferuan në Londër dhe ndryshuan emrin e tyre nga Caesar & Cleo në Sonny and Cher dhe prodhuan këngën e tyre hit “I Got You Babe”. Ky single rezultoi mjaft i suksesshëm për ta sa rrëzuan The Beatles nga vendet e para të Billbord duke fituar famë dhe duke përgatitur terrenin për t’u kthyer në SHBA.

Pasi suksesi i tyre i bëri jehonë, ata u kthyen në Shtetet e Bashkuara dhe përqafuan popullaritetin e tyre duke luajtur në shfaqje televizive dhe duke mbajtur “The Sonny & Cher”, megjithatë kur Cher dyshoi se ajo nuk po merrte atë që i detyrohej, martesa e tyre filloi të kishte krisjet e para të cilat nuk i mbijetuan mosmarrëveshjes ekonomike dhe përfunduan në divorc disa vite më vonë.

Elijah gjithashtu zgjodhi muzikën si profesion dhe ndoqi një karrierë muzikore ku në vitin 1995 themeloi grupin industrial metal Deadsy. Allman ka kompozuar gjithashtu këngë për Orgy, Coal Chamber dhe Thirty Seconds to Mars. Vlera neto e vlerësuar e pasurisë së Cher është 360 milionë dollarë, ndërsa pasuria neto e Elijah Blue është rreth 100,000 dollarë.