Po ju tradhton partneri?! Ja si ta zbuloni tradhtinë sipas detektives Shkënda Lili!
Live From Tirana • 14:30 01/12/2023
Në emisionin “Live from Tirana” ishte e ftuar në studio detektivja private Shkënda Lili. Ajo detajoi të gjitha shenjat dhe sinjalet që mund të nënkuptojnë tradhti. Albana Ruçi Shkënda Lili
Po ju tradhton partneri?! Ja si ta zbuloni tradhtinë sipas detektives Shkënda Lili!
Live From Tirana 14:30 01/12/2023
“Xhelozia i shtyn drejt tradhtisë”, ja çfarë zbulon detektive Shkënda Lili!
Live From Tirana 14:30 01/12/2023
“Burrat nuk e falin tradhtinë, por gratë…” Çfarë zbulon detektive Shkënda Lili?!
Live From Tirana 14:29 01/12/2023
Habit detektive Shkënda Lili: “Në dhjetor çiftet tradhtojnë më shumë…”
Live From Tirana 14:28 01/12/2023
Të jesh striptist në Shqipëri, Orjan Lika dhe Erko Bryan rrëfejnë vështirësitë dhe sfidat!
Live From Tirana 15:01 30/11/2023
Ekskluzive, menaxheri i Samanta Karavellës zbulon arsyen e largimit nga Festivali i Këngës!
Live From Tirana 12:11 29/11/2023
Graciano Tagani pjesë e “BBV3”?! Argjira Spanca reagon: “Zot na ruaj…”
Live From Tirana 12:08 29/11/2023