Prezantues
Adi Pojana

Pas pjesëmarrjes në reality-show “Big Brother 2”, në qershor të 2009 i bashkohet në prezantim…

Albana Ruçi

Albana Ruçi është 20-vjeçe dhe vjen nga qyteti i Elbasanit. Studion për drejtësi në Universitetin…

Anxhela Baxhija

Anxhela Baxhija është lindur në Tiranë, më 04.05.1998. Ka studiuar Financë në Universitetin e Tiranës….

Blendi Salaj

Blendi Salaj u lind në Tiranë në vitin 1979 ku kreu arsimin 8-vjeçar dhe të…

Blerina Shehu

Blerina Shehu ka lindur në Tiranë, ku dhe ka përfunduar studimet deri në ciklin e…

Edea Demaliaj

Edea Demaliaj u lind në Tiranë, në nëntor të vitit 1998.Rritur në një familje artistësh,…

Edi Manushi

Edi Manushi ka filluar karrierën e tij në televizionin Top Channel në vitin 2002 me…

Elios Shuli

“Lëre zërin tënd të flasë për ty”, kjo është shprehja e 21-vjeçarit Elios Shuli, student…

Elona Duro

Fillimet në Top Albania Radio i ka patur në 2007, në emisionin e të dieles…

Eni Shehu

Eni Shehu ka lindur më 10 mars 1986 dhe është një aktor, gazetar dhe producent…

Enxhi Nasufi

Enxhi Nasufi lindi në rrethin e Dibrës dhe është zhvendsour në Tiranë që në moshë…

Erma Mici

Erma Mici është një vajzë 19-vjeçare, lindur në Tiranë. Momentalisht studion në Universitetin e Epokës…

Ermir Topi

Ermir Topi ka lindur në Tiranë dhe kontaktin e parë me median e pati në…

Foni Ilia

Ksenofon Ilia ose siç njihet nga të gjithë si “Foni i Fiksit” ka kryer studimet…

Gent Hazizi

Gent Hazizi ka lindur në Tiranë në 16 Nëntor 1972 dhe është aktor i skenës…

Gëzim Sinemati

Gëzim Sinemati është një gazetar dhe analist i njohur sportiv prej 30 vitesh tashmë. Në…

Glenti Nallbani

Glenti Nallbani është një prej anëtarëve të stafit të Top Albania Radios, pjesë e Top…

Jonida Aliçkolli

Fillimet në Top Albania Radio i ka në vitin 2008, me emisionin “Live from Tirana”…

Koloreto Cukali

Koloreto Cukali lindi në Tiranë nga ku studioi dhe u diplomua për Filozofi. Në vitin…

Ksenja Shoshaj

Ksenja Shoshaj ka lindur ne Gjirokastër më 23 Janar 1999. Në moshën 15-vjeçare Ksenja filloi…

Lei Kraja

Lei Kraja ka lindur në Kaliforni USA dhe është diplomuar në Universitetin e Arizonës për…