Drunk in the Coffee Shop

Top Albania Radio dhe muzika elektronike kanë qënë gjithmonë dy shina paralele që kanë rritur breza më tingujt dhe energjinë e pakrahasueshme që zhanret e ndryshme të tingëllimit elektronik sjellin. Të premteve shtohet një tjetër program i një prej Dj/Producentëve më të famshëm të kryeqytetit dhe jo vetëm – Nu Jack.

Në një mix 60 minutësh ai do të sjellë më të mirat e muzikës elektronike në glob. Nga Tulumi në Mykonos, nga Berlini në Dubai, nga Tokyo në Bahrain. Një përzgjedhje creme della creme i hiteve që pushtojnë klubet më të frekuentuara të qyteteve që përcaktojnë trendet botërore të këtij zhanri muzikor.

Çdo të Premte, ora 22:12 në Top Albania Radio.

Çdo të Premte, ora 22:12

Hosts & DJs