Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST

On the mic me Albanën

Zëri i dëgjuesve të radios në valët që dëgjojnë çdo ditë për tema të ndryshme nga Albana. Fanatikët e Top Albania Radios janë të tillë për shkak se radion e kanë të tyren, gjejnë veten aty, jo vetëm në kuptimin figurativ të fjalës. Kështu njësoj si në vitin e largët 1998 Alketa Vejsiu dhe Gerta Heta dilnin rrugëve të kryeqytetit me mikrofonin e radios për të pyetur dëgjuesit për tema të ndryshme, Albana sot bën të njëjtën gjë.

Të integruara si pjesë e #lft por edhe në orar të lirë, si edhe të montuara me humor, ‘ON THE MIC ME ALBANËN’ është për të mos u humbur.

E shtunë, 08:00

Hosts & DJs

Podcast