00:00
PLAY
Radio is your friend
Për të pagjumët që kanë nevojë për një mik të orëve të vona. Top Albania...
06:00
PLAY
Wake Me Up
Antiola Bame, Dj Saix
07:00
PLAY
Wake Up
DJ Vini, Isli Islami, Ori Nebijaj
08:00
PLAY
News - Ngjarjet Kryesore
Dorjana Lato, Eriselda Doko, Edison Hallaçi
08:02
PLAY
Wake Up
DJ Vini, Isli Islami, Ori Nebijaj
09:00
PLAY
News - Ngjarjet Kryesore
Dorjana Lato, Eriselda Doko, Edison Hallaçi
09:02
PLAY
Wake Up
DJ Vini, Isli Islami, Ori Nebijaj
10:00
PLAY
News - Ngjarjet Kryesore
Dorjana Lato, Eriselda Doko, Edison Hallaçi
10:02
PLAY
Live From Tirana
Elios Shuli, Stenaldo Mëhilli, Dj Wizii, Danko Dj
11:00
PLAY
News - Ngjarjet Kryesore
Dorjana Lato, Eriselda Doko, Edison Hallaçi
11:02
PLAY
Live From Tirana
Elios Shuli, Stenaldo Mëhilli, Dj Wizii, Danko Dj
12:00
PLAY
News - Ngjarjet Kryesore
Dorjana Lato, Eriselda Doko, Edison Hallaçi
12:02
PLAY
Live From Tirana
Elios Shuli, Stenaldo Mëhilli, Dj Wizii, Danko Dj
13:00
PLAY
News - Ngjarjet Kryesore
Dorjana Lato, Eriselda Doko, Edison Hallaçi
13:02
PLAY
House Nation
Dori DJ
14:00
PLAY
News - Ngjarjet Kryesore
Dorjana Lato, Eriselda Doko, Edison Hallaçi
14:02
PLAY
Top Albania Radio - Vintage
Që në fillimet e saj Top Radio erdhi ndryshe nga radio me të cilën ishin...
14:30
PLAY
TAR Hits
Hitet që bënë Top Albania Radio-n. Muzika dhe Kujtimet janë të lidhura pashmangshmërisht me njëra...
15:00
PLAY
News - Ngjarjet Kryesore
Dorjana Lato, Eriselda Doko, Edison Hallaçi
15:02
PLAY
1KËNGËXTY
Stenaldo Mëhilli, Kloi Vladi, Adi Pojana, Elios Shuli, Ksenja Shoshaj, DJ XXL
16:00
PLAY
News - Ngjarjet Kryesore
Dorjana Lato, Eriselda Doko, Edison Hallaçi
16:08
PLAY
1KËNGËXTY
Stenaldo Mëhilli, Kloi Vladi, Adi Pojana, Elios Shuli, Ksenja Shoshaj, DJ XXL
17:00
PLAY
News - Ngjarjet Kryesore
Dorjana Lato, Eriselda Doko, Edison Hallaçi
17:02
PLAY
1KËNGËXTY
Stenaldo Mëhilli, Kloi Vladi, Adi Pojana, Elios Shuli, Ksenja Shoshaj, DJ XXL
18:00
PLAY
News - Ngjarjet Kryesore
Dorjana Lato, Eriselda Doko, Edison Hallaçi
18:02
PLAY
Sot Nuk Është e Hënë
Dj Wizii, Koloreto Cukali
19:00
PLAY
News - Ngjarjet Kryesore
Dorjana Lato, Eriselda Doko, Edison Hallaçi
19:02
PLAY
Sot Nuk Është e Hënë
Dj Wizii, Koloreto Cukali
20:00
PLAY
News - Ngjarjet Kryesore
Dorjana Lato, Eriselda Doko, Edison Hallaçi
20:02
PLAY
Lancio
Dj Wizii, Albana Ruçi
21:00
PLAY
News - Ngjarjet Kryesore
Dorjana Lato, Eriselda Doko, Edison Hallaçi
21:02
PLAY
Lancio
Dj Wizii, Albana Ruçi
22:00
PLAY
News - Ngjarjet Kryesore
Dorjana Lato, Eriselda Doko, Edison Hallaçi
22:10
PLAY
TAR Hits
Hitet që bënë Top Albania Radio-n. Muzika dhe Kujtimet janë të lidhura pashmangshmërisht me njëra...
23:00
PLAY
TAR Hits
Hitet që bënë Top Albania Radio-n. Muzika dhe Kujtimet janë të lidhura pashmangshmërisht me njëra...
00:00
PLAY
Radio is your friend
Për të pagjumët që kanë nevojë për një mik të orëve të vona. Top Albania...
06:00
PLAY
Wake Me Up
Antiola Bame, Dj Saix
07:00
PLAY
Wake Up
DJ Vini, Isli Islami, Ori Nebijaj
08:00
PLAY
News - Ngjarjet Kryesore
Dorjana Lato, Eriselda Doko, Edison Hallaçi
08:02
PLAY
Wake Up
DJ Vini, Isli Islami, Ori Nebijaj
09:00
PLAY
News - Ngjarjet Kryesore
Dorjana Lato, Eriselda Doko, Edison Hallaçi
09:02
PLAY
Wake Up
DJ Vini, Isli Islami, Ori Nebijaj
10:00
PLAY
News - Ngjarjet Kryesore
Dorjana Lato, Eriselda Doko, Edison Hallaçi
10:02
PLAY
Live From Tirana
Elios Shuli, Stenaldo Mëhilli, Dj Wizii, Danko Dj
11:00
PLAY
News - Ngjarjet Kryesore
Dorjana Lato, Eriselda Doko, Edison Hallaçi
11:02
PLAY
Live From Tirana
Elios Shuli, Stenaldo Mëhilli, Dj Wizii, Danko Dj
12:00
PLAY
News - Ngjarjet Kryesore
Dorjana Lato, Eriselda Doko, Edison Hallaçi
12:02
PLAY
Live From Tirana
Elios Shuli, Stenaldo Mëhilli, Dj Wizii, Danko Dj
13:00
PLAY
News - Ngjarjet Kryesore
Dorjana Lato, Eriselda Doko, Edison Hallaçi
13:02
PLAY
House Nation
Dori DJ
14:00
PLAY
News - Ngjarjet Kryesore
Dorjana Lato, Eriselda Doko, Edison Hallaçi
14:02
PLAY
Top Albania Radio - Vintage
Që në fillimet e saj Top Radio erdhi ndryshe nga radio me të cilën ishin...
14:30
PLAY
TAR Hits
Hitet që bënë Top Albania Radio-n. Muzika dhe Kujtimet janë të lidhura pashmangshmërisht me njëra...
15:00
PLAY
News - Ngjarjet Kryesore
Dorjana Lato, Eriselda Doko, Edison Hallaçi
15:02
PLAY
1KËNGËXTY
Stenaldo Mëhilli, Kloi Vladi, Adi Pojana, Elios Shuli, Ksenja Shoshaj, DJ XXL
16:00
PLAY
News - Ngjarjet Kryesore
Dorjana Lato, Eriselda Doko, Edison Hallaçi
16:08
PLAY
1KËNGËXTY
Stenaldo Mëhilli, Kloi Vladi, Adi Pojana, Elios Shuli, Ksenja Shoshaj, DJ XXL
17:00
PLAY
News - Ngjarjet Kryesore
Dorjana Lato, Eriselda Doko, Edison Hallaçi
17:02
PLAY
1KËNGËXTY
Stenaldo Mëhilli, Kloi Vladi, Adi Pojana, Elios Shuli, Ksenja Shoshaj, DJ XXL
18:00
PLAY
News - Ngjarjet Kryesore
Dorjana Lato, Eriselda Doko, Edison Hallaçi
18:02
PLAY
Ndryshe
Salsano Rapi, Adi Pojana, DJ Vini
19:00
PLAY
News - Ngjarjet Kryesore
Dorjana Lato, Eriselda Doko, Edison Hallaçi
19:02
PLAY
Ndryshe
Salsano Rapi, Adi Pojana, DJ Vini
20:00
PLAY
News - Ngjarjet Kryesore
Dorjana Lato, Eriselda Doko, Edison Hallaçi
20:02
PLAY
A.Live.Night
Ledion Liço rikthehet me skuadrën e tij të Top Awards 2016 duke sjellë emisionin më...
21:00
PLAY
News - Ngjarjet Kryesore
Dorjana Lato, Eriselda Doko, Edison Hallaçi
21:02
PLAY
A.Live.Night
Ledion Liço rikthehet me skuadrën e tij të Top Awards 2016 duke sjellë emisionin më...
22:00
PLAY
News - Ngjarjet Kryesore
Dorjana Lato, Eriselda Doko, Edison Hallaçi
22:10
PLAY
TAR Hits
Hitet që bënë Top Albania Radio-n. Muzika dhe Kujtimet janë të lidhura pashmangshmërisht me njëra...
23:00
PLAY
TAR Hits
Hitet që bënë Top Albania Radio-n. Muzika dhe Kujtimet janë të lidhura pashmangshmërisht me njëra...
00:00
PLAY
Radio is your friend
Për të pagjumët që kanë nevojë për një mik të orëve të vona. Top Albania...
06:00
PLAY
Wake Me Up
Antiola Bame, Dj Saix
07:00
PLAY
Wake Up
DJ Vini, Isli Islami, Ori Nebijaj
08:00
PLAY
News - Ngjarjet Kryesore
Dorjana Lato, Eriselda Doko, Edison Hallaçi
08:02
PLAY
Wake Up
DJ Vini, Isli Islami, Ori Nebijaj
09:00
PLAY
News - Ngjarjet Kryesore
Dorjana Lato, Eriselda Doko, Edison Hallaçi
09:02
PLAY
Wake Up
DJ Vini, Isli Islami, Ori Nebijaj
10:00
PLAY
News - Ngjarjet Kryesore
Dorjana Lato, Eriselda Doko, Edison Hallaçi
10:02
PLAY
Live From Tirana
Elios Shuli, Stenaldo Mëhilli, Dj Wizii, Danko Dj
11:00
PLAY
News - Ngjarjet Kryesore
Dorjana Lato, Eriselda Doko, Edison Hallaçi
11:02
PLAY
Live From Tirana
Elios Shuli, Stenaldo Mëhilli, Dj Wizii, Danko Dj
12:00
PLAY
News - Ngjarjet Kryesore
Dorjana Lato, Eriselda Doko, Edison Hallaçi
12:02
PLAY
Live From Tirana
Elios Shuli, Stenaldo Mëhilli, Dj Wizii, Danko Dj
13:00
PLAY
News - Ngjarjet Kryesore
Dorjana Lato, Eriselda Doko, Edison Hallaçi
13:02
PLAY
House Nation
Dori DJ
14:00
PLAY
News - Ngjarjet Kryesore
Dorjana Lato, Eriselda Doko, Edison Hallaçi
14:02
PLAY
Top Albania Radio - Vintage
Që në fillimet e saj Top Radio erdhi ndryshe nga radio me të cilën ishin...
14:30
PLAY
TAR Hits
Hitet që bënë Top Albania Radio-n. Muzika dhe Kujtimet janë të lidhura pashmangshmërisht me njëra...
15:00
PLAY
News - Ngjarjet Kryesore
Dorjana Lato, Eriselda Doko, Edison Hallaçi
15:02
PLAY
1KËNGËXTY
Stenaldo Mëhilli, Kloi Vladi, Adi Pojana, Elios Shuli, Ksenja Shoshaj, DJ XXL
16:00
PLAY
News - Ngjarjet Kryesore
Dorjana Lato, Eriselda Doko, Edison Hallaçi
16:08
PLAY
1KËNGËXTY
Stenaldo Mëhilli, Kloi Vladi, Adi Pojana, Elios Shuli, Ksenja Shoshaj, DJ XXL
17:00
PLAY
News - Ngjarjet Kryesore
Dorjana Lato, Eriselda Doko, Edison Hallaçi
17:02
PLAY
1KËNGËXTY
Stenaldo Mëhilli, Kloi Vladi, Adi Pojana, Elios Shuli, Ksenja Shoshaj, DJ XXL
18:00
PLAY
News - Ngjarjet Kryesore
Dorjana Lato, Eriselda Doko, Edison Hallaçi
18:02
PLAY
Pardon My French
Jonida Aliçkolli, Elona Duro, Dj Wizii
19:00
PLAY
News - Ngjarjet Kryesore
Dorjana Lato, Eriselda Doko, Edison Hallaçi
19:02
PLAY
Pardon My French
Jonida Aliçkolli, Elona Duro, Dj Wizii
20:00
PLAY
News - Ngjarjet Kryesore
Dorjana Lato, Eriselda Doko, Edison Hallaçi
20:02
PLAY
Lancio
Dj Wizii, Albana Ruçi
21:00
PLAY
News - Ngjarjet Kryesore
Dorjana Lato, Eriselda Doko, Edison Hallaçi
21:02
PLAY
Lancio
Dj Wizii, Albana Ruçi
22:00
PLAY
News - Ngjarjet Kryesore
Dorjana Lato, Eriselda Doko, Edison Hallaçi
22:10
PLAY
TAR Hits
Hitet që bënë Top Albania Radio-n. Muzika dhe Kujtimet janë të lidhura pashmangshmërisht me njëra...
23:00
PLAY
TAR Hits
Hitet që bënë Top Albania Radio-n. Muzika dhe Kujtimet janë të lidhura pashmangshmërisht me njëra...
00:00
PLAY
Radio is your friend
Për të pagjumët që kanë nevojë për një mik të orëve të vona. Top Albania...
06:00
PLAY
Wake Me Up
Antiola Bame, Dj Saix
07:00
PLAY
Wake Up
DJ Vini, Isli Islami, Ori Nebijaj
08:00
PLAY
News - Ngjarjet Kryesore
Dorjana Lato, Eriselda Doko, Edison Hallaçi
08:02
PLAY
Wake Up
DJ Vini, Isli Islami, Ori Nebijaj
09:00
PLAY
News - Ngjarjet Kryesore
Dorjana Lato, Eriselda Doko, Edison Hallaçi
09:02
PLAY
Wake Up
DJ Vini, Isli Islami, Ori Nebijaj
10:00
PLAY
News - Ngjarjet Kryesore
Dorjana Lato, Eriselda Doko, Edison Hallaçi
10:02
PLAY
Live From Tirana
Elios Shuli, Stenaldo Mëhilli, Dj Wizii, Danko Dj
11:00
PLAY
News - Ngjarjet Kryesore
Dorjana Lato, Eriselda Doko, Edison Hallaçi
11:02
PLAY
Live From Tirana
Elios Shuli, Stenaldo Mëhilli, Dj Wizii, Danko Dj
12:00
PLAY
News - Ngjarjet Kryesore
Dorjana Lato, Eriselda Doko, Edison Hallaçi
12:02
PLAY
Live From Tirana
Elios Shuli, Stenaldo Mëhilli, Dj Wizii, Danko Dj
13:00
PLAY
News - Ngjarjet Kryesore
Dorjana Lato, Eriselda Doko, Edison Hallaçi
13:02
PLAY
House Nation
Dori DJ
14:00
PLAY
News - Ngjarjet Kryesore
Dorjana Lato, Eriselda Doko, Edison Hallaçi
14:02
PLAY
Top Albania Radio - Vintage
Që në fillimet e saj Top Radio erdhi ndryshe nga radio me të cilën ishin...
14:30
PLAY
TAR Hits
Hitet që bënë Top Albania Radio-n. Muzika dhe Kujtimet janë të lidhura pashmangshmërisht me njëra...
15:00
PLAY
News - Ngjarjet Kryesore
Dorjana Lato, Eriselda Doko, Edison Hallaçi
15:02
PLAY
1KËNGËXTY
Stenaldo Mëhilli, Kloi Vladi, Adi Pojana, Elios Shuli, Ksenja Shoshaj, DJ XXL
16:00
PLAY
News - Ngjarjet Kryesore
Dorjana Lato, Eriselda Doko, Edison Hallaçi
16:08
PLAY
1KËNGËXTY
Stenaldo Mëhilli, Kloi Vladi, Adi Pojana, Elios Shuli, Ksenja Shoshaj, DJ XXL
17:00
PLAY
News - Ngjarjet Kryesore
Dorjana Lato, Eriselda Doko, Edison Hallaçi
17:02
PLAY
1KËNGËXTY
Stenaldo Mëhilli, Kloi Vladi, Adi Pojana, Elios Shuli, Ksenja Shoshaj, DJ XXL
18:00
PLAY
News - Ngjarjet Kryesore
Dorjana Lato, Eriselda Doko, Edison Hallaçi
18:02
PLAY
Çdo gjë është ashtu si duket
Anna Shkreli, Dj Wizii
19:00
PLAY
News - Ngjarjet Kryesore
Dorjana Lato, Eriselda Doko, Edison Hallaçi
19:02
PLAY
Çdo gjë është ashtu si duket
Anna Shkreli, Dj Wizii
20:00
PLAY
News - Ngjarjet Kryesore
Dorjana Lato, Eriselda Doko, Edison Hallaçi
20:02
PLAY
Lancio
Dj Wizii, Albana Ruçi
21:00
PLAY
News - Ngjarjet Kryesore
Dorjana Lato, Eriselda Doko, Edison Hallaçi
21:02
PLAY
Lancio
Dj Wizii, Albana Ruçi
22:00
PLAY
News - Ngjarjet Kryesore
Dorjana Lato, Eriselda Doko, Edison Hallaçi
22:10
PLAY
TAR Hits
Hitet që bënë Top Albania Radio-n. Muzika dhe Kujtimet janë të lidhura pashmangshmërisht me njëra...
23:00
PLAY
TAR Hits
Hitet që bënë Top Albania Radio-n. Muzika dhe Kujtimet janë të lidhura pashmangshmërisht me njëra...
00:00
PLAY
Drunk in the Coffee Shop
Nu Jack
06:00
PLAY
Wake Me Up
Antiola Bame, Dj Saix
07:00
PLAY
Wake Up
DJ Vini, Isli Islami, Ori Nebijaj
08:00
PLAY
News - Ngjarjet Kryesore
Dorjana Lato, Eriselda Doko, Edison Hallaçi
08:02
PLAY
Wake Up
DJ Vini, Isli Islami, Ori Nebijaj
09:00
PLAY
News - Ngjarjet Kryesore
Dorjana Lato, Eriselda Doko, Edison Hallaçi
09:02
PLAY
Wake Up
DJ Vini, Isli Islami, Ori Nebijaj
10:00
PLAY
News - Ngjarjet Kryesore
Dorjana Lato, Eriselda Doko, Edison Hallaçi
10:02
PLAY
Live From Tirana
Elios Shuli, Stenaldo Mëhilli, Dj Wizii, Danko Dj
11:00
PLAY
News - Ngjarjet Kryesore
Dorjana Lato, Eriselda Doko, Edison Hallaçi
11:02
PLAY
Live From Tirana
Elios Shuli, Stenaldo Mëhilli, Dj Wizii, Danko Dj
12:00
PLAY
News - Ngjarjet Kryesore
Dorjana Lato, Eriselda Doko, Edison Hallaçi
12:02
PLAY
Live From Tirana
Elios Shuli, Stenaldo Mëhilli, Dj Wizii, Danko Dj
13:00
PLAY
News - Ngjarjet Kryesore
Dorjana Lato, Eriselda Doko, Edison Hallaçi
13:02
PLAY
House Nation
Dori DJ
14:00
PLAY
News - Ngjarjet Kryesore
Dorjana Lato, Eriselda Doko, Edison Hallaçi
14:02
PLAY
@ The Movies
Edison Hallaçi, Arta Sinamati, Dj Wizii
14:30
PLAY
@ The Movies
Edison Hallaçi, Arta Sinamati, Dj Wizii
15:00
PLAY
News - Ngjarjet Kryesore
Dorjana Lato, Eriselda Doko, Edison Hallaçi
15:02
PLAY
1KËNGËXTY
Stenaldo Mëhilli, Kloi Vladi, Adi Pojana, Elios Shuli, Ksenja Shoshaj, DJ XXL
16:00
PLAY
News - Ngjarjet Kryesore
Dorjana Lato, Eriselda Doko, Edison Hallaçi
16:08
PLAY
1KËNGËXTY
Stenaldo Mëhilli, Kloi Vladi, Adi Pojana, Elios Shuli, Ksenja Shoshaj, DJ XXL
17:00
PLAY
News - Ngjarjet Kryesore
Dorjana Lato, Eriselda Doko, Edison Hallaçi
17:02
PLAY
1KËNGËXTY
Stenaldo Mëhilli, Kloi Vladi, Adi Pojana, Elios Shuli, Ksenja Shoshaj, DJ XXL
18:00
PLAY
News - Ngjarjet Kryesore
Dorjana Lato, Eriselda Doko, Edison Hallaçi
18:02
PLAY
Pasó
Edi Manushi, Glenti Nallbani, Kloi Vladi, Gëzim Sinemati, Redi Jupi, Lorenc Jemini
19:00
PLAY
News - Ngjarjet Kryesore
Dorjana Lato, Eriselda Doko, Edison Hallaçi
19:02
PLAY
Pasó
Edi Manushi, Glenti Nallbani, Kloi Vladi, Gëzim Sinemati, Redi Jupi, Lorenc Jemini
20:00
PLAY
News - Ngjarjet Kryesore
Dorjana Lato, Eriselda Doko, Edison Hallaçi
20:02
PLAY
Lancio
Dj Wizii, Albana Ruçi
21:00
PLAY
News - Ngjarjet Kryesore
Dorjana Lato, Eriselda Doko, Edison Hallaçi
21:02
PLAY
Lancio
Dj Wizii, Albana Ruçi
22:00
PLAY
News - Ngjarjet Kryesore
Dorjana Lato, Eriselda Doko, Edison Hallaçi
22:10
PLAY
Drunk in the Coffee Shop
Nu Jack
23:00
PLAY
TAR Hits
Hitet që bënë Top Albania Radio-n. Muzika dhe Kujtimet janë të lidhura pashmangshmërisht me njëra...
00:00
PLAY
House Classics
Dj Saix
06:00
PLAY
Radio is your friend
Për të pagjumët që kanë nevojë për një mik të orëve të vona. Top Albania...
07:00
PLAY
Wake Me Up
Antiola Bame, Dj Saix
08:00
PLAY
News - Ngjarjet Kryesore
Dorjana Lato, Eriselda Doko, Edison Hallaçi
08:02
PLAY
On the mic me Albanën
Albana Ruçi, Dj Saix
09:00
PLAY
News - Ngjarjet Kryesore
Dorjana Lato, Eriselda Doko, Edison Hallaçi
09:02
PLAY
On the mic me Albanën
Albana Ruçi, Dj Saix
10:00
PLAY
News - Ngjarjet Kryesore
Dorjana Lato, Eriselda Doko, Edison Hallaçi
10:02
PLAY
The Top List
Albana Ruçi, Elios Shuli, DJ XXL
11:00
PLAY
News - Ngjarjet Kryesore
Dorjana Lato, Eriselda Doko, Edison Hallaçi
11:02
PLAY
The Top List
Albana Ruçi, Elios Shuli, DJ XXL
12:00
PLAY
News - Ngjarjet Kryesore
Dorjana Lato, Eriselda Doko, Edison Hallaçi
12:02
PLAY
The Top List
Albana Ruçi, Elios Shuli, DJ XXL
13:00
PLAY
News - Ngjarjet Kryesore
Dorjana Lato, Eriselda Doko, Edison Hallaçi
13:02
PLAY
House Nation
Dori DJ
14:00
PLAY
News - Ngjarjet Kryesore
Dorjana Lato, Eriselda Doko, Edison Hallaçi
14:02
PLAY
Top Albania Radio - Vintage
Që në fillimet e saj Top Radio erdhi ndryshe nga radio me të cilën ishin...
14:30
PLAY
TAR Hits
Hitet që bënë Top Albania Radio-n. Muzika dhe Kujtimet janë të lidhura pashmangshmërisht me njëra...
15:00
PLAY
News - Ngjarjet Kryesore
Dorjana Lato, Eriselda Doko, Edison Hallaçi
15:02
PLAY
1KËNGËXTY
Stenaldo Mëhilli, Kloi Vladi, Adi Pojana, Elios Shuli, Ksenja Shoshaj, DJ XXL
16:00
PLAY
News - Ngjarjet Kryesore
Dorjana Lato, Eriselda Doko, Edison Hallaçi
16:08
PLAY
1KËNGËXTY
Stenaldo Mëhilli, Kloi Vladi, Adi Pojana, Elios Shuli, Ksenja Shoshaj, DJ XXL
17:00
PLAY
News - Ngjarjet Kryesore
Dorjana Lato, Eriselda Doko, Edison Hallaçi
17:02
PLAY
1KËNGËXTY
Stenaldo Mëhilli, Kloi Vladi, Adi Pojana, Elios Shuli, Ksenja Shoshaj, DJ XXL
18:00
PLAY
News - Ngjarjet Kryesore
Dorjana Lato, Eriselda Doko, Edison Hallaçi
18:02
PLAY
Top Albania Radio Special
Elios Shuli, Dj Saix
19:00
PLAY
News - Ngjarjet Kryesore
Dorjana Lato, Eriselda Doko, Edison Hallaçi
19:02
PLAY
Top Albania Radio Special
Elios Shuli, Dj Saix
20:00
PLAY
News - Ngjarjet Kryesore
Dorjana Lato, Eriselda Doko, Edison Hallaçi
20:02
PLAY
TAR Hits
Hitet që bënë Top Albania Radio-n. Muzika dhe Kujtimet janë të lidhura pashmangshmërisht me njëra...
21:00
PLAY
News - Ngjarjet Kryesore
Dorjana Lato, Eriselda Doko, Edison Hallaçi
21:02
PLAY
House Classics
Dj Saix
22:00
PLAY
News - Ngjarjet Kryesore
Dorjana Lato, Eriselda Doko, Edison Hallaçi
22:10
PLAY
Hip Hop On Top
Kloi Vladi
23:00
PLAY
TAR Hits
Hitet që bënë Top Albania Radio-n. Muzika dhe Kujtimet janë të lidhura pashmangshmërisht me njëra...
00:00
PLAY
Radio is your friend
Për të pagjumët që kanë nevojë për një mik të orëve të vona. Top Albania...
06:00
PLAY
Radio is your friend
Për të pagjumët që kanë nevojë për një mik të orëve të vona. Top Albania...
07:00
PLAY
Wake Me Up
Antiola Bame, Dj Saix
08:00
PLAY
News - Ngjarjet Kryesore
Dorjana Lato, Eriselda Doko, Edison Hallaçi
08:02
PLAY
Botë e Çuditshme
Eriselda Doko, Dj Saix
09:00
PLAY
News - Ngjarjet Kryesore
Dorjana Lato, Eriselda Doko, Edison Hallaçi
09:02
PLAY
Botë e Çuditshme
Eriselda Doko, Dj Saix
10:00
PLAY
News - Ngjarjet Kryesore
Dorjana Lato, Eriselda Doko, Edison Hallaçi
10:02
PLAY
Best shows of the week
Dori DJ
11:00
PLAY
News - Ngjarjet Kryesore
Dorjana Lato, Eriselda Doko, Edison Hallaçi
11:02
PLAY
Best shows of the week
Dori DJ
12:00
PLAY
News - Ngjarjet Kryesore
Dorjana Lato, Eriselda Doko, Edison Hallaçi
12:02
PLAY
Best shows of the week
Dori DJ
13:00
PLAY
News - Ngjarjet Kryesore
Dorjana Lato, Eriselda Doko, Edison Hallaçi
13:02
PLAY
Best shows of the week
Dori DJ
14:00
PLAY
News - Ngjarjet Kryesore
Dorjana Lato, Eriselda Doko, Edison Hallaçi
14:02
PLAY
Top Albania Radio - Vintage
Që në fillimet e saj Top Radio erdhi ndryshe nga radio me të cilën ishin...
14:30
PLAY
@ The Movies
Edison Hallaçi, Arta Sinamati, Dj Wizii
15:00
PLAY
News - Ngjarjet Kryesore
Dorjana Lato, Eriselda Doko, Edison Hallaçi
15:02
PLAY
1KËNGËXTY
Stenaldo Mëhilli, Kloi Vladi, Adi Pojana, Elios Shuli, Ksenja Shoshaj, DJ XXL
16:00
PLAY
News - Ngjarjet Kryesore
Dorjana Lato, Eriselda Doko, Edison Hallaçi
16:08
PLAY
1KËNGËXTY
Stenaldo Mëhilli, Kloi Vladi, Adi Pojana, Elios Shuli, Ksenja Shoshaj, DJ XXL
17:00
PLAY
News - Ngjarjet Kryesore
Dorjana Lato, Eriselda Doko, Edison Hallaçi
17:02
PLAY
1KËNGËXTY
Stenaldo Mëhilli, Kloi Vladi, Adi Pojana, Elios Shuli, Ksenja Shoshaj, DJ XXL
18:00
PLAY
News - Ngjarjet Kryesore
Dorjana Lato, Eriselda Doko, Edison Hallaçi
18:02
PLAY
TAR Hits
Hitet që bënë Top Albania Radio-n. Muzika dhe Kujtimet janë të lidhura pashmangshmërisht me njëra...
19:00
PLAY
News - Ngjarjet Kryesore
Dorjana Lato, Eriselda Doko, Edison Hallaçi
19:02
PLAY
TAR Hits
Hitet që bënë Top Albania Radio-n. Muzika dhe Kujtimet janë të lidhura pashmangshmërisht me njëra...
20:00
PLAY
News - Ngjarjet Kryesore
Dorjana Lato, Eriselda Doko, Edison Hallaçi
20:02
PLAY
Selected by
Dori DJ, DJ XXL, DJ Vini, Kloi Vladi, Dj Wizii, Danko Dj
21:00
PLAY
News - Ngjarjet Kryesore
Dorjana Lato, Eriselda Doko, Edison Hallaçi
21:02
PLAY
Selected by
Dori DJ, DJ XXL, DJ Vini, Kloi Vladi, Dj Wizii, Danko Dj
22:00
PLAY
News - Ngjarjet Kryesore
Dorjana Lato, Eriselda Doko, Edison Hallaçi
22:10
PLAY
TAR Hits
Hitet që bënë Top Albania Radio-n. Muzika dhe Kujtimet janë të lidhura pashmangshmërisht me njëra...
23:00
PLAY
TAR Hits
Hitet që bënë Top Albania Radio-n. Muzika dhe Kujtimet janë të lidhura pashmangshmërisht me njëra...