1këngëx2

Me rastin e 24 vjetorit të Top Albania Radio-s, programi kult “Një Këngë Për Ty” kthehet në një “1këngëx2” ku prezantuesit aktualë dhe ata që bënë Top Albania-n në gati një çerek shekulli komunikojnë me njëri tjetrin dhe dëgjuesit besnikë të radios në ditën që përkon me ditën e të dashuruarve – “Shën Valentinin”.

Jonida, Elona, Stenaldo, Danko, Elios, Brarend, Albana, Adi dhe Ksenja janë në mikrofon me Gerta Heta, Zamira Koleci, Sokol Balla, Olti Curri, Eno Popi, Ami Bekteshi, Xhoi Begaj, Dj Olti, Dori Dj, Denada Dajlani, Bojken Lako, Paloma, Alketa Vejsiu, Ardi Pulaj, Dj Andy Gramm, Robert Prifti, Dj Vini, Kozeta Kurti, Artion Vreto, Mimoza Picari, Arbana Osmani, Saimir Kodra dhe Ledion Liço për të kujtuar momentet më të paharrueshme nga raporti i tyre me radion i cili ishte pak të thuash një raport dashurie.

Telefononi në +355 4 224 7299
Dërgoni SMS në 069 20 98 052
Dërgoni mesazhe zanore në Whatsapp 069 442 8873

Telefonuesit do të luajnë me quizze lidhur me historinë e Top Albania Radio-s si edhe do të ndajnë me një njeri tjetër përzgjedhjen e tyre muzikore, duke treguar histori që lidhen me dashuritë e humbura dhe ato të fituara si edhe kujtime me radion e tyre të zemrës.

Këtë të hënë prej orës 10:00 deri në 18:00 ju presim në një maratonë plot ritëm dhe emocione, për të shoqëruar plot dashuri një ditë që ngjyroset prej saj.

10:00 - 18:00

Hosts & DJs