Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Horoskopi Ditor

Shigjetari – Ju guxoni, por pothuajse kurrë nuk po fitoni. Çështja është te mënyra si e promovoni veten Shigjetar. Nuk është pika juaj e fortë shtirja apo mburrja për vepra konkrete tuajat. Duhet të përditësoheni e të kuptoni pikat e forta dhe të dobëta të tregut, që më pas të ekspozoni punën tuaj.

Sot përshtateni me: