Club Rotation

Top Albania Radio ka qënë gjithmonë në avantguard i muzikës elektronike për më shumë se dy dekada, duke rritur Dj më të kërkuar në klube dhe duke frymëzuar të tjerë të cilët ngritën emrin e tyre nga dashuria për BMP të lartë.

Nën kujdesin e DJ & Producentit Vin Veli, ‘Club Rotation’ nuk është thjesht një program miksimi por është një moment ku bashkohen e vjetra me të renë – diçka inovative që e gjeni vetëm aty ilustruese për momentet që jetojmë dhe thirrëse të kujtimeve të pashlyera. Në çdo transmetimin të CR do të surprizoheni dhe do të apasionoheni duke e kthyer shpejt në një prej programeve më të dashura në radio.