Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST

Radio is your friend

Për të pagjumët që kanë nevojë për një mik të orëve të vona. Top Albania Radio është aty për ty 24 orë, 7 ditë në javë dhe është aty sidomos kur ke më shumë nevojë, kur ke nevojë për një mik që nuk të gjykon, të shoqëron pa asnjë lloj pretendimi. Muzika më e mirë e të gjitha kohërave vjen në një valë të vetme në FM, Radio Digjitale ose Online, për të githë zogjtë e natës, ata që natën e bëjnë ditë dhe që gjumin e shohin si herezi për të vdekshmit e zakonshëm.

Çdo ditë: 23:00 - 06:00