Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Më në fund Mariza Ikonomi e hap telefonatën ‘kurth’ të Salsanos dhe Adit!
Ndryshe • 18:39 21/07/2021
Në këtë pjesë të "Ndryshe", Salsano dhe Adi sjellin momente shumë gazmore duke u bërë disa telefonata 'kurth' personazheve publike. Jo një, por dy kurthe këtë javë! Mariza Ikonomi Salsano Rrapi Adi Pojana Dj Vini
Më në fund Mariza Ikonomi e hap telefonatën ‘kurth’ të Salsanos dhe Adit!
Ndryshe 18:39 21/07/2021
Telefonata ‘kurth’ në “Ndryshe”, a do të bjerë Megi Pojani pre e kurthit të Salsanos dhe Adit?!
Ndryshe 18:19 21/07/2021
Barcaleta e javës për nivelin e ujit në pishinë!
Ndryshe 17:59 21/07/2021
Frida Krifca, zbulon cili është qarku që merr më shumë para…
Ndryshe 16:52 21/07/2021
Xheisara: “Këtë vit kam kuptuar që unë një herë kam dashuruar, edhe jam dashuruar me…”
Ndryshe 16:51 21/07/2021
“Barcaleta e Javës”/ Kërkesa e fundit e bashkëshortit për gruan ditën e vdekjes… Adi Pojana, Salsano Rrapi
Ndryshe 15:26 15/07/2021
Florian Agalliu zbulon se cilat aktore do të zgjidhte për të luajtur një film erotik!
Ndryshe 21:45 14/07/2021