Dua të martohem, por nuk di se si…
Ju Flet Trupi • 11:07 05/03/2023
Të gjithë ne, mendojmë se komunikojmë vetëm nëpërmjet fjalëve njeri me tjetrin. Gabim. Ne komunikojmë me të gjithë qenien tonë. Gjatë komunikimit tonë për t’i dhënë mesazhin që duam dikujt tjetër e bëjmë duke kombinuar 55% me anë të gjesteve që bëjmë me anë të gjymtyrëve të trupit tonë, 38 % me anë të toneve te zërit dhe luhatjet e tij dhe afërsisht 7% zënë fjalët të cilat ne themi në këtë komunikim. Adi Pojana Foni Ilia Roi Dj
Ja se si mund të lexoni njerëzit vetëm nga vetullat e tyre…
Ju Flet Trupi 16:39 26/06/2023
Misteri i veshëve…
Ju Flet Trupi 18:01 19/06/2023
Çfarë fshihet pas fytyrës?!
Ju Flet Trupi 19:41 12/06/2023
Pse epshi nuk zgjat?!
Ju Flet Trupi 16:50 05/06/2023
Çfare i tërheq femrat tek një mashkull?!
Ju Flet Trupi 15:26 28/05/2023
Kimia seksuale!
Ju Flet Trupi 19:55 22/05/2023
Pse vajzat duan më shumë ‘djemtë e këqij’?!
Ju Flet Trupi 08:49 16/05/2023