Horoskopi Lifestyle

3 dorëlëshuarit e horoskopit janë…

Pse disa shpenzojnë sikur të jetë dita e tyre e fundit në tokë dhe disa janë kursimtarë? Si zakonisht, astrologjia mund të ketë disa përgjigje. Këtu është lista përfundimtare mbi shenjat që shpenzojnë më shumë para.

1. Peshorja

Peshoret me të vërtetë jetojnë çdo ditë sikur të ishte një shitje përfundimtare në një supermarket që do të mbyllet së shpejti. Të sunduar nga planeti i bukurisë Venus, miqtë tanë delikatë të shenjës së ajrit janë gjithmonë në krye të tendencave të fundit. Peshoret e njohin cilësinë kur e shohin dhe nuk kanë asnjë problem me mburrjen e diçkaje që do të zgjasë. Thjesht ato bëjnë shumë nga këto “investime të mira”. Astrologjikisht, shtëpia e dytë e të ardhurave dhe financave të peshores sundohet nga Marsi, planeti i veprimit dhe agresionit. Megjithë sjelljen e tyre të qetë dhe të ekuilibruar, peshoret mund të jetojnë në mënyrë të rrezikshme kur është fjala për rrjedhën e tyre të parasë. “Duhet të shpenzosh para për të fituar para” është thirrja e betejës së peshores.

2. Peshqit

Të sunduar nga planeti Jupiter, peshqit tanë të ndjeshëm po ndjekin gjithmonë lartësinë e përkohshme dhe kërkojnë përvoja kuptimplota. Peshqit e dinë që jeta është e vështirë. Ashtu si peshorja, sektori financiar i peshqve sundohet gjithashtu nga Marsi i zjarrtë. Për shkak se peshqit janë gjithashtu njerëz të ndryshueshëm që duan të ndryshojnë gjërat shpesh, investimet që ata bëjnë një javë mund të mos kenë kuptim javën tjetër.

3. Shigjetari

Shigjetari është ëndërrimtari përfundimtar i Zodiakut. Të sunduar nga planeti i zgjerimit Jupiter, shigjetarët tanë të zjarrtë dhe pasionantë duan të shpenzojnë paratë e tyre për gjëra që do të stimulojnë mendjen e tyre. Shigjetarët janë të patrembur dhe nuk do të mendojnë dy herë për të rezervuar një udhëtim të vetëm në Islandë ose për të provuar çdo ëmbëlsirë në një restorant. Pavarësisht nga të gjitha fantazitë e tyre, shtëpia e dytë e financave të shigjetarit drejtohet nga Saturni përgjegjës. Pra, më shumë se shenjat e tjera ekstravagante, siguria e shigjetarit është gjithmonë një përparësi. Kjo është pjesë e asaj që i bën shigjetarët aq ambiciozë, pasi ata pëlqejnë të fitojnë para në mënyrë që t’i shpenzojnë ato!