Altin Shira refuzon xhiron me kalë për 1500 €!
Ndryshe • 19:54 31/05/2023
Çfarë ndodhi këtë radhë në emisioni "Ndryshe" kush ra pre e 'Telefonatës Kurth' së Salsanos, Adit dhe Anxhelës? Kiara Tito Salsano Rapi Anxhela Baxhija Adi Pojana DJ Vini
“Sa skandal është ai”, Visjan Ukcenaj ofendon moderatorët!
Ndryshe 20:16 27/09/2023
“Borxhi i shoqnisë”! – Barcaleta e javës në Ndryshe
Ndryshe 20:13 27/09/2023
Telefonuesi bie në dashuri me recepsionisten e TAR!
Ndryshe 20:12 27/09/2023
Meri Shehu: “Shqiptaret nuk ja tregojnë ëndrrat burrave”!
Ndryshe 20:11 27/09/2023
Rudina Dembacaj: “Do e lë Markun, ka burra boll”!
Ndryshe 20:10 27/09/2023
Veriori “hiqet” si himariot!
Ndryshe 20:07 27/09/2023
Pitbull mban të fshehtë prejardhjen shqiptare!
Ndryshe 20:06 27/09/2023