Jo vetëm burg! – Fol me Anila Hoxhën 29/06/2024
Fol • 21:00 29/06/2024
Në episodin e nëntë të podcastit "Fol me Anila Hoxhën' është trajtuar një çështje mjaft e rëndësishme, ajo e e opsioneve të dënimeve alternative. Mungesës së një burgu të hapur që do të sillte aplikim për të dënuar që ndjekin shkollën, janë në pune, rrisin fëmijë apo kanë probleme familjare. *Podcast-i është pjesë e projektit që mbështetet financiarisht nga Zyra e Marrëdhënieve me Publikun e Ambasadës së SH.B.A. në Tiranë. Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it /ve dhe nuk përfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Departamentit të Shtetit.
Jo vetëm burg! – Fol me Anila Hoxhën 29/06/2024
Fol 21:00 29/06/2024
Kryetarja e Agjencisë për Mbrojtjen e Fëmijëve: “Mbi 2200 të mitur janë me urdhër mbrojtjeje…”
Fol 20:49 28/05/2024
Nga marrja e padrejtë e fëmijëve tek dhuna në prezencën e tyre, Gjyqtar Vjerdha zbulon gjithçka!
Fol 20:49 28/05/2024
Avokate Kasmi: “Shqipëria, ‘parajsa’ e rrëmbimit të fëmijëve”!
Fol 20:47 28/05/2024
Motra për vëllain e humbur: “Do rilind për së dyti nëse e gjej”!
Fol 20:46 28/05/2024
“I vendosja pjatën, por ai s’ishte” rrëfimi rrëqethës i nënës që kërkon djalin për 29 vjet!
Fol 20:37 28/05/2024
Fëmijëri e humbur! – Fol me Anila Hoxhën 25/05/2024
Fol 15:06 27/05/2024