Udhëto i sigurtë! – Fol me Anila Hoxhën 30/12/2023
Fol • 21:10 30/12/2023
Në sfidën e madhe të quajtur jetë gjithkush rrëzohet ama të paktë janë ata që refuzojnë të mposhten. I pafati është fatlum kur lufton për të drejtën e tij, viktima është hero kur në pah del ajo çfarë është e vërtetë. Ky podcast është i bazuar në histori reale, rrëfyer nga vetë protagonistët. *Podcast-i është pjesë e projektit që mbështetet financiarisht nga Zyra e Marrëdhënieve me Publikun e Ambasadës së SH.B.A. në Tiranë .Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it /ve dhe nuk përfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Departamentit të Shtetit.
Udhëto i sigurtë! – Fol me Anila Hoxhën 30/12/2023
Fol 21:10 30/12/2023
Avokat Bocaj: “Kemi patur raste ku deputetë kanë ushtruar dhunë në familje”!
Fol 00:03 26/11/2023
Burri lyen gruan me benzinë, policia neglizhon: “Nuk jemi taksi!”
Fol 00:02 26/11/2023
Fëmija dëshmitar i abuzimit: “Largoja thikat, kisha frikë mos godiste mamin”!
Fol 00:01 26/11/2023
Ti nuk je vetëm! – Fol me Anila Hoxhën 25/11/2023
Fol 20:39 25/11/2023
Kryetari i Gjykatës së Lartë zbulon gjithçka duhet të dini mbi konfliktet e pronësisë!
Fol 21:52 28/10/2023
Ja si pastrohen paratë me anë të dhurimit të tokave!
Fol 21:44 28/10/2023