Pasó Mondial/ Ronaldo kthehet në problem. Bisedë me Gjergji Xharo, Ylli Aga, Alked Gjebrea.
Pasó Mondial • 18:34 07/12/2022
Nga 21 Nëntori dhe çdo ditë në orën 14:00 nis "Pasó Mondial" për të komentuar gjithçka rreth Botërorit të parë dimëror në histori. Na ndiqni çdo ditë me Edi Manushi, Glent Nallbani, Gëzim Sinemati, Redi Jupi dhe Lorenc Jemini.
Pasó Mondial/ Ronaldo kthehet në problem. Bisedë me Gjergji Xharo, Ylli Aga, Alked Gjebrea.
Pasó Mondial 18:34 07/12/2022
Pasó Mondial/ Ndizet debati Zvicër-Serbi. Bisedë me Erbim Fagun nga Amsterdam.
Pasó Mondial 19:05 03/12/2022
Pasó Mondial. Një arbitre grua në Botërorin e Katarit…
Pasó Mondial 17:13 01/12/2022
Elvi Sharra: “Tifozët gjermanë për ndeshjen e sotme janë sa të emocionuar aq dhe të zhgënjyer!”
Pasó Mondial 17:12 01/12/2022
Pasó Mondial. Messi apo Levandovski? Ronaldo joshet nga miliardat arabe!
Pasó Mondial 17:56 30/11/2022
Pasó Mondial. Numrat e botërorit dhe ndeshja politike mes Iranit dhe SHBA!
Pasó Mondial 11:19 30/11/2022
Serbia në “vetvrasje”, Zvicra merr një shans për kualifikim!
Pasó Mondial 18:41 28/11/2022