Dëgjo live TOP ALBANIA RADIO
Dëgjo live TOP GOLD RADIO
Dëgjo live MY MUSIC RADIO
Voto në THE TOP LIST
Zbuloni më shumë fakte interesante nga filmi hit i Netflix,”Don’t Look Up”!
@ the Movies • 10:43 15/01/2022
Në episodin e parë të “At The Movies” për vitin 2022, Edi dhe Arta kanë diskutuar mbi filmin që po kthehet në hit në Netflix, “Don’t Look Up” dhe disa fakte interesante lidhur me të. Arta Sinamati Edi Hallaçi Wizii Dj
Zbuloni më shumë fakte interesante nga filmi hit i Netflix,”Don’t Look Up”!
@ the Movies 10:43 15/01/2022
Njihuni me premierat më të fundit që po transmetohen këtë javë në Cineplexx!
@ the Movies 10:22 15/01/2022
“At The Movies” na njeh me 5 filmat dhe serialet më të mira të vitit 2021!
@ the Movies 11:14 25/12/2021
Zbuloni premierat e fundit të cilat po shfaqen në Cineplexx këtë sezon festiv!
@ the Movies 11:10 25/12/2021
“Hive”, një sukses i madh, regjisorja Blerta Basholli zbulon detajet e rrugëtimit për në Oscar!
@ the Movies 11:33 18/12/2021
“At The Movies” ju zbulon premierat e fundit të Cineplexx dhe arsyet se pse nuk duhet t’i humbisni!
@ the Movies 11:32 18/12/2021
“At The Movies” ju njeh me premierat më të fundit që po transmetohen në Cineplexx!
@ the Movies 15:06 11/12/2021