“Atlas” me Jennifer Lopez dhe jo vetëm/Filmat më ‘IN’ të momentit, ja çfarë të shihni në Netflix!
@ the Movies • 00:07 08/06/2024
Ashtu si çdo javë, Edi dhe Edea na kanë njohur me filmat më të rinj që po shfaqen në Cineplexx, si dhe ato që pritet të vijnë së shpejti në ekran. Po ashtu ata kanë zbuluar dhe filmat më ‘trending’ të momentit në Netflix. Edea Demaliaj Edi Hallaçi Dj XXL
“Atlas” me Jennifer Lopez dhe jo vetëm/Filmat më ‘IN’ të momentit, ja çfarë të shihni në Netflix!
@ the Movies 00:07 08/06/2024
Filmat më të rinj në Cineplexx dhe çfarë pritet të vijë së shpejti, ja çfarë na zbulon Edi dhe Edea!
@ the Movies 00:06 08/06/2024
Mblidhni të dashurit tuaj para ekranit të TV dhe mos i humbisni këto sugjerime filmash…
@ the Movies 09:15 01/06/2024
‘Best Duo Movies’/Dyshet spektakolare nëpër filma, ja çfarë të shihni me miqtë tuaj këtë fundjavë!
@ the Movies 08:58 01/06/2024
Filmi i shumëpritur “Bad Boys: Ride or Die” së shpejti në kinema, ja detajet e para!
@ the Movies 08:58 01/06/2024
Nga premierat e Cineplexx e deri tek filmat që vijnë gjatë verës, ja çfarë duhet të dini!
@ the Movies 08:42 25/05/2024
Çfarë të rejash na presin nga kinematografia botërore në vijim…
@ the Movies 09:13 18/05/2024