Si arritën të komunikonin me popullin partitë politike gjatë fushatës elektorale?!
Dilema Sociale • 14:40 03/05/2021
Julian Syla iu bashkua diskutimit në studio rreth zgjedhjeve të 25 Prillit ku zbuloi të papriturat apo surprizat e fushatave elektorale të partive politike, kryesisht të Partisë Demokratike dhe të Partisë Socialiste. Eno Popi Julian Zyla Wizii Dj
Si arritën të komunikonin me popullin partitë politike gjatë fushatës elektorale?!
Dilema Sociale 14:40 03/05/2021
Ervin Goci: “Zgjedhjet në Shqipëri, zhgënjyese”
Dilema Sociale 14:38 03/05/2021
Blendi Salaj: “Mazhoranca është e lodhur, e korruptuar, e vonuar…”
Dilema Sociale 14:37 03/05/2021
Muhamed Veliu jep këndvështrimin e tij në “Dilema Sociale” mbi zgjedhjet e këtij viti…
Dilema Sociale 15:50 30/04/2021
Soni Malaj rrëfen për ‘rilidhjen’ me Flori Mumajesin…
Dilema Sociale 15:48 30/04/2021
Denis Dyrnjaja: “Këto janë zgjedhjet më të militarizuara!”
Dilema Sociale 16:34 23/04/2021
Sa të besueshme janë sondazhet politike në Shqipëri? Ervin Goci jep përgjigjen…
Dilema Sociale 16:32 23/04/2021