A duhet ta falim tradhëtinë?
S'e Kam me Ty • 22:58 03/02/2023
Në lumin e programeve televizive dhe ‘qyfyreve’ të tyre frymëzuar nga cikli ‘Mai Dire’ i Mediaset – tre emra të njohur të radios & TV në Shqipëri vijnë me një program ku komentohen perlat nga programet që njihni dhe nuk i njihni, që i keni parë ose me shumë gjasa jo, xhanëm me kaq sa janë kjo është e pamundur… Jonida Aliçkolli Elios Shuli Lei Kraja Roi DJ
A duhet ta falim tradhëtinë?
S'e Kam me Ty 22:58 03/02/2023
“Amosi nuk i afrohet shijeve të Deas”, Mikela i ngre zërin Fatjonit!
S'e Kam me Ty 22:46 03/02/2023
Çfarë ere mbajnë këmbët e Dea Michelle?
S'e Kam me Ty 22:45 03/02/2023
“Ups”, Katerina Trungu bëhet lëmsh!
S'e Kam me Ty 22:44 03/02/2023
“Logjikë fshatari”, prezantuesja përzë avokat Ngjelën…
S'e Kam me Ty 22:43 03/02/2023
Provokimet dhe ofendimet në Përputhen s’kanë të shteruar!
S'e Kam me Ty 22:42 03/02/2023
“Karrierë mashtruesi”, për kë e ka fjalën Erjona Rusi?
S'e Kam me Ty 22:40 03/02/2023