Emisionet

E Hënë E Martë E Mërkurë E Enjte E Premte E Shtunë E Diel

07:00

Wake Up

Mëngjesi në Top Albania Radio fillon me “Wake Up”. Programi i njëkohshëm radio-televiziv i Top Channel e Top Albania Radio, në thelb ka përcjelljen e informacionit më të nevojshëm për mëngjesin.

09:00

TAR By Day

Muzika më e bukur shqiptare dhe e huaj. Mbahuni energjikë gjatë gjithë ditës nën ritmet e muzikës që Top Albania Radio prezanton.

10:00

Live From Tirana

Emisioni bazohet në ngjarjet kryesore të ditës apo javës në fushën sociale, artistike apo spektaklit në vend dhe në botë.Ajo çfarë është e rëndësishme në këtë emision është stili i jetës në Tiranë dhe në vendin tonë në përgjithësi.

13:00

Top Mix

Një program kushtuar të gjithë adhuruesve të muzikës House. Johnny Dj sjell tek ju miksimet e tij origjinale nga krijuesit më të spikatur të kësa rryme.

13:30

UK Top 5

Klasifikime të 5 këngëve më të mira të momentit në Britani. Emisioni përgatitet në post produksionin e Top Albania Radio-s dhe prezantohet nga Rudina Meneri.

14:00

Një Këngë Për Ty

Emisioni më i vjetër në Top Albania Radio. Ai bazohet në kërkesat e dëgjuesve me telefon apo në faqen zyrtare të Facebook, TOP ALBANIA RADIO. Kontakti më i drejtpërdrejtë me dëgjuesit është gjithmonë nëpërmjet sms-ve të cilat plotësojnë kërkesat e dëgjuesve në kohë reale.

17:00

Top Awards

Top Albania Radio promovon muzikën moderne shqiptare e cila zë një hapësirë prej afro 40% të play listës muzikore. Top Awards prezanton për 60 minuta muzikën e artistëve të të gjitha trevave shqiptare.

18:30

UK Top 5

Klasifikime të 5 këngëve më të mira të momentit në Britani. Emisioni përgatitet në post produksionin e Top Albania Radio-s dhe prezantohet nga Rudina Meneri.

20:00

Lancio

Një emision që ka nisur të transmetohet që në fillimet e Top Albania Radio. Qëllimi i këtij show radiofonik është promovimi i muzikës ndërkombëtare dhe asaj shqiptare. Njëkohësisht në thelb të këtij emisioni qëndron edhe pasurimi artistiko-kulturor i dëgjuesve.

22:00

TAR By Night

Hitet ndër vite që ju bëjnë të kaloni një natë të paharrueshme.

07:00

Wake Up

Mëngjesi në Top Albania Radio fillon me “Wake Up”. Programi i njëkohshëm radio-televiziv i Top Channel e Top Albania Radio, në thelb ka përcjelljen e informacionit më të nevojshëm për mëngjesin.

09:00

TAR By Day

Muzika më e bukur shqiptare dhe e huaj. Mbahuni energjikë gjatë gjithë ditës nën ritmet e muzikës që Top Albania Radio prezanton.

10:00

Live From Tirana

Emisioni bazohet në ngjarjet kryesore të ditës apo javës në fushën sociale, artistike apo spektaklit në vend dhe në botë.Ajo çfarë është e rëndësishme në këtë emision është stili i jetës në Tiranë dhe në vendin tonë në përgjithësi.

13:00

Top Mix

Një program kushtuar të gjithë adhuruesve të muzikës House. Johnny Dj sjell tek ju miksimet e tij origjinale nga krijuesit më të spikatur të kësa rryme.

13:30

USA Top 5

Klasifikime të 5 këngëve më të mira të momentit në USA. Emisioni përgatitet në post produksionin e Top Albania Radio-s dhe prezantohet nga Rudina Meneri.

14:00

Një Këngë Për Ty

Emisioni më i vjetër në Top Albania Radio. Ai bazohet në kërkesat e dëgjuesve me telefon apo në faqen zyrtare të Facebook, TOP ALBANIA RADIO. Kontakti më i drejtpërdrejtë me dëgjuesit është gjithmonë nëpërmjet sms-ve të cilat plotësojnë kërkesat e dëgjuesve në kohë reale.

17:00

Top Awards

Top Albania Radio promovon muzikën moderne shqiptare e cila zë një hapësirë prej afro 40% të play listës muzikore. Top Awards prezanton për 60 minuta muzikën e artistëve të të gjitha trevave shqiptare.

18:30

USA Top 5

Klasifikime të 5 këngëve më të mira të momentit në USA. Emisioni përgatitet në post produksionin e Top Albania Radio-s dhe prezantohet nga Rudina Meneri.

19:00

TAR By Night

Hitet ndër vite që ju bëjnë të kaloni një natë të paharrueshme.

20:00

Lancio

Një emision që ka nisur të transmetohet që në fillimet e Top Albania Radio. Qëllimi i këtij show radiofonik është promovimi i muzikës ndërkombëtare dhe asaj shqiptare. Njëkohësisht në thelb të këtij emisioni qëndron edhe pasurimi artistiko-kulturor i dëgjuesve.

22:00

TAR By Night

Hitet ndër vite që ju bëjnë të kaloni një natë të paharrueshme.

07:00

Wake Up

Mëngjesi në Top Albania Radio fillon me “Wake Up”. Programi i njëkohshëm radio-televiziv i Top Channel e Top Albania Radio, në thelb ka përcjelljen e informacionit më të nevojshëm për mëngjesin.

09:00

TAR By Day

Muzika më e bukur shqiptare dhe e huaj. Mbahuni energjikë gjatë gjithë ditës nën ritmet e muzikës që Top Albania Radio prezanton.

10:00

Live From Tirana

Emisioni bazohet në ngjarjet kryesore të ditës apo javës në fushën sociale, artistike apo spektaklit në vend dhe në botë.Ajo çfarë është e rëndësishme në këtë emision është stili i jetës në Tiranë dhe në vendin tonë në përgjithësi.

13:00

TAR By Day

Muzika më e bukur shqiptare dhe e huaj. Mbahuni energjikë gjatë gjithë ditës nën ritmet e muzikës që Top Albania Radio prezanton.

14:00

Një Këngë Për Ty

Emisioni më i vjetër në Top Albania Radio. Ai bazohet në kërkesat e dëgjuesve me telefon apo në faqen zyrtare të Facebook, TOP ALBANIA RADIO. Kontakti më i drejtpërdrejtë me dëgjuesit është gjithmonë nëpërmjet sms-ve të cilat plotësojnë kërkesat e dëgjuesve në kohë reale.

17:00

Top Awards

Top Albania Radio promovon muzikën moderne shqiptare e cila zë një hapësirë prej afro 40% të play listës muzikore. Top Awards prezanton për 60 minuta muzikën e artistëve të të gjitha trevave shqiptare.

18:00

Rikoshet

Ky emision humoristik-satirik bazohet tërësisht në improvizim batutash nga personazhe të krijuara nga Florjan Binaj nëpërmjet lidhjes telefonike dhe efekte pafund audio nga Indrit Topi, në bashkëveprim me prezantuesin Adi Pojana dhe aktorin Salsano Rapi.

20:00

Lancio

Një emision që ka nisur të transmetohet që në fillimet e Top Albania Radio. Qëllimi i këtij show radiofonik është promovimi i muzikës ndërkombëtare dhe asaj shqiptare. Njëkohësisht në thelb të këtij emisioni qëndron edhe pasurimi artistiko-kulturor i dëgjuesve.

22:00

TAR By Night

Hitet ndër vite që ju bëjnë të kaloni një natë të paharrueshme.

07:00

Wake Up

Mëngjesi në Top Albania Radio fillon me “Wake Up”. Programi i njëkohshëm radio-televiziv i Top Channel e Top Albania Radio, në thelb ka përcjelljen e informacionit më të nevojshëm për mëngjesin.

09:00

TAR By Day

Muzika më e bukur shqiptare dhe e huaj. Mbahuni energjikë gjatë gjithë ditës nën ritmet e muzikës që Top Albania Radio prezanton.

10:00

Live From Tirana

Emisioni bazohet në ngjarjet kryesore të ditës apo javës në fushën sociale, artistike apo spektaklit në vend dhe në botë.Ajo çfarë është e rëndësishme në këtë emision është stili i jetës në Tiranë dhe në vendin tonë në përgjithësi.

13:00

Top Mix

Një program kushtuar të gjithë adhuruesve të muzikës House. Johnny Dj sjell tek ju miksimet e tij origjinale nga krijuesit më të spikatur të kësa rryme.

13:30

Euro Top 5

Klasifikime të 5 këngëve më të mira të momentit në Europë. Emisioni përgatitet në post produksionin e Top Albania Radio-s dhe prezantohet nga Rudina Meneri.

14:00

Një Këngë Për Ty

Emisioni më i vjetër në Top Albania Radio. Ai bazohet në kërkesat e dëgjuesve me telefon apo në faqen zyrtare të Facebook, TOP ALBANIA RADIO. Kontakti më i drejtpërdrejtë me dëgjuesit është gjithmonë nëpërmjet sms-ve të cilat plotësojnë kërkesat e dëgjuesve në kohë reale.

17:00

Top Awards

Top Albania Radio promovon muzikën moderne shqiptare e cila zë një hapësirë prej afro 40% të play listës muzikore. Top Awards prezanton për 60 minuta muzikën e artistëve të të gjitha trevave shqiptare.

18:30

Euro Top 5

Klasifikime të 5 këngëve më të mira të momentit në Europë. Emisioni përgatitet në post produksionin e Top Albania Radio-s dhe prezantohet nga Rudina Meneri.

19:00

TAR By Night

Hitet ndër vite që ju bëjnë të kaloni një natë të paharrueshme.

20:00

Lancio

Një emision që ka nisur të transmetohet që në fillimet e Top Albania Radio. Qëllimi i këtij show radiofonik është promovimi i muzikës ndërkombëtare dhe asaj shqiptare. Njëkohësisht në thelb të këtij emisioni qëndron edhe pasurimi artistiko-kulturor i dëgjuesve.

22:00

TAR By Night

Hitet ndër vite që ju bëjnë të kaloni një natë të paharrueshme.

07:00

Wake Up

Mëngjesi në Top Albania Radio fillon me “Wake Up”. Programi i njëkohshëm radio-televiziv i Top Channel e Top Albania Radio, në thelb ka përcjelljen e informacionit më të nevojshëm për mëngjesin.

09:00

TAR By Day

Muzika më e bukur shqiptare dhe e huaj. Mbahuni energjikë gjatë gjithë ditës nën ritmet e muzikës që Top Albania Radio prezanton.

10:00

Live From Tirana

Emisioni bazohet në ngjarjet kryesore të ditës apo javës në fushën sociale, artistike apo spektaklit në vend dhe në botë.Ajo çfarë është e rëndësishme në këtë emision është stili i jetës në Tiranë dhe në vendin tonë në përgjithësi.

13:00

Top Mix

Një program kushtuar të gjithë adhuruesve të muzikës House. Johnny Dj sjell tek ju miksimet e tij origjinale nga krijuesit më të spikatur të kësa rryme.

13:30

Albania Top 5

Klasifikime të 5 këngëve më të mira të momentit në Shqipëri. Emisioni përgatitet në post produksionin e Top Albania Radio-s dhe prezantohet nga Rudina Meneri.

14:00

Një Këngë Për Ty

Emisioni më i vjetër në Top Albania Radio. Ai bazohet në kërkesat e dëgjuesve me telefon apo në faqen zyrtare të Facebook, TOP ALBANIA RADIO. Kontakti më i drejtpërdrejtë me dëgjuesit është gjithmonë nëpërmjet sms-ve të cilat plotësojnë kërkesat e dëgjuesve në kohë reale.

17:00

Top Awards

Top Albania Radio promovon muzikën moderne shqiptare e cila zë një hapësirë prej afro 40% të play listës muzikore. Top Awards prezanton për 60 minuta muzikën e artistëve të të gjitha trevave shqiptare.

18:30

Albania Top 5

Klasifikime të 5 këngëve më të mira të momentit në Shqipëri. Emisioni përgatitet në post produksionin e Top Albania Radio-s dhe prezantohet nga Rudina Meneri.

20:00

Lancio

Një emision që ka nisur të transmetohet që në fillimet e Top Albania Radio. Qëllimi i këtij show radiofonik është promovimi i muzikës ndërkombëtare dhe asaj shqiptare. Njëkohësisht në thelb të këtij emisioni qëndron edhe pasurimi artistiko-kulturor i dëgjuesve.

22:00

TAR By Night

Hitet ndër vite që ju bëjnë të kaloni një natë të paharrueshme.

09:00

TAR By Day

Muzika më e bukur shqiptare dhe e huaj. Mbahuni energjikë gjatë gjithë ditës nën ritmet e muzikës që Top Albania Radio prezanton.

12:00

The Top List

The Top List, Top Awards do të sjellë tek ju cdo të shtunë në mesditë klasifikim e 20 këngëve më të mira të publikuara në tregun shqiptar. Janë 4 prezantues që për një orë do ju shoqërojnë më muzikën më të bukur shqiptare duke bërë analizat e këtij klasifikimi, për uljet dhe ngritjet e renditjeve si edhe prurjet e reja që i shtohen cdo javë “The Top List”.

13:00

TAR By Day

Muzika më e bukur shqiptare dhe e huaj. Mbahuni energjikë gjatë gjithë ditës nën ritmet e muzikës që Top Albania Radio prezanton.

14:00

Një Këngë Për Ty

Emisioni më i vjetër në Top Albania Radio. Ai bazohet në kërkesat e dëgjuesve me telefon apo në faqen zyrtare të Facebook, TOP ALBANIA RADIO. Kontakti më i drejtpërdrejtë me dëgjuesit është gjithmonë nëpërmjet sms-ve të cilat plotësojnë kërkesat e dëgjuesve në kohë reale.

19:00

Top Albania Classics

Një herë në javë Saix Dj sjell tek ju në 60 minuta muzikën më të mirë house. Audienca prezantohet me 'beat'-et më klasike të kësaj rryme duke ju kthyer pas në kohë përgjatë viteve '90, fillimet e viteve '00 por pa harruar prurjet më të reja 'house'.

22:00

Heineken Sessions

Heineken Sessions është programi që shoqëron mbrëmjet tuaja të së shtunës duke i bëra ato akoma më të bukura dhe ritmike. Tendencat më të fundit të muzikës, “Deep”, “Tech”, “Techno”, “Electronic”, miksuar nga Dori DJ nën drejtimin e Ledion Lico.

09:00

TAR By Day

Muzika më e bukur shqiptare dhe e huaj. Mbahuni energjikë gjatë gjithë ditës nën ritmet e muzikës që Top Albania Radio prezanton.

14:00

Një Këngë Për Ty

Emisioni më i vjetër në Top Albania Radio. Ai bazohet në kërkesat e dëgjuesve me telefon apo në faqen zyrtare të Facebook, TOP ALBANIA RADIO. Kontakti më i drejtpërdrejtë me dëgjuesit është gjithmonë nëpërmjet sms-ve të cilat plotësojnë kërkesat e dëgjuesve në kohë reale.

17:00

TAR By Night

Hitet ndër vite që ju bëjnë të kaloni një natë të paharrueshme.

20:00

Lancio

Një emision që ka nisur të transmetohet që në fillimet e Top Albania Radio. Qëllimi i këtij show radiofonik është promovimi i muzikës ndërkombëtare dhe asaj shqiptare. Njëkohësisht në thelb të këtij emisioni qëndron edhe pasurimi artistiko-kulturor i dëgjuesve.

22:00

TAR By Night

Hitet ndër vite që ju bëjnë të kaloni një natë të paharrueshme.