Aktualitet

Forcohet dollari në tregun valutor, bie euro!

Në tregun e këmbimit valutor vendas, ditën e sotme leku forcoi pozitat në raport me euron dhe u zhvlerësua me dollarin amerikan, krahasuar me një ditë më parë.

Sipas kursit zyrtar të Bankës së Shqipërisë, dollari amerikan këmbehet me 92.53 lekë ose 0.23 lekë më shumë dhe euroja zbriti me 0.02 lekë, duke u kuotuar në vlerën e 100.32 lekëve.

Paundi britanik këmbehet me 117.75 lekë ose 0.41 lekë më shumë se ditën e martë dhe  franga zvicerane humbi terren në këmbim me lekun me 0.23 lekë.

Franga zvicerane këmbehet sot me me 101.30 lekë.

USD

92.53
+0.23

Euro
EUR
100.32
-0.02

Paundi Britanik
GBP
117.75
+0.41

Franga Zvicerane
CHF
101.30
-0.23

Jeni Japonez (100)
JPY
59.15
+0.05

Dollari Australian
AUD
61.64
+0.09

Dollari Kanadez
CAD
67.76
+0.03

Korona Suedeze
SEK
8.63
-0.03

Korona Norvegjeze
NOK
8.66
-0.01

Korona Daneze
DKK
13.45
0.00

SDR
SDR
123.63
+0.31

Ari(OZ 1)
XAU
223670.46
+604.43

Argjend(OZ 1)
XAG
2935.36
+21.86

Juani Kinez (onshore)
CNY
12.78
+0.02

Juani Kinez (offshore)
CNH
12.77
+0.03

Lira Turke
TRY
2.87
0.00