Klisela Buzo

Klisela Buzo, gazetare web-i dhe menaxhere e rrjeteve sociale pranë Top Albania Radio-s. Pjesë e TAR prej më shumë se një viti tashmë, Klisela gjeti realizimin e një ëndrre në Top Media, pasi pasioni i saj i madh ka qenë gjithmonë të shkruajë. Klisela vazhdon studimet në Fakultetin e Historisë dhe Filologjisë në degën Gazetari dhe Komunikim. Në ndjekje të kësaj ëndrre të gazetarisë, Klisela angazhohet edhe në programe të ndryshme në Top Channel dhe ka qenë pjesë e “Big Brother Vip Albania” dhe “Dancing With The Stars”.

Follow Klisela