Nëse doni një burrë të mirë, blini lule sahati!
S'e Kam me Ty • 18:47 26/05/2023
Në lumin e programeve televizive dhe ‘qyfyreve’ të tyre frymëzuar nga cikli ‘Mai Dire’ i Mediaset – tre emra të njohur të radios & TV në Shqipëri vijnë me një program ku komentohen perlat nga programet që njihni dhe nuk i njihni, që i keni parë ose me shumë gjasa jo, xhanëm me kaq sa janë kjo është e pamundur… Jonida Aliçkolli Elios Shuli Lei Kraja
Jonida Aliçkolli: “Rozana Radi përdor shumë Faceapp”!
S'e Kam me Ty 22:11 29/06/2024
‘Irini Qirjako’: “Të heq Arbrin apo Orin…Po heq Ledionin”!
S'e Kam me Ty 22:08 29/06/2024
Nga “Bullizmi Online” tek paragjykimi i brezit të ri në punë, Klaudia zbulon gjithçka në TAR!
S'e Kam me Ty 21:41 29/06/2024
“Të gjithë meritojnë mundësi të dytë”/Klaudia tregon rreth ri-integrimit të të miturve në shoqëri!
S'e Kam me Ty 21:35 29/06/2024
Si vepron drejtësia restauruese kur një fëmijë është në konflikt me ligjin?!
S'e Kam me Ty 17:58 28/06/2024
“Mariza nxorri brekët duke kërkuar zarfin me para”, ‘Irini’ demaskon realitetin e showbiz-it!
S'e Kam me Ty 18:32 21/06/2024
“E kam nisur me një blog”! / Rëndësia e këmbënguljes sipas Kristi Gongos!
S'e Kam me Ty 18:31 21/06/2024