Horoskopi

Njihuni me shenjat e horoskopit më dyshues dhe më mosbesues!

Ata besojnë se të gjithë po vijnë tek ata vetëm për t’i dëmtuar. Fjalë për fjalë, shenjat e mëposhtme nuk i besojnë askujt dhe asgjëje dhe gjithmonë do të përpiqen të zbulojnë se cila është gënjeshtra, kurthi apo qëllimi i një personi që i afrohet. Nuk ka rëndësi nëse në të vërtetë kanë prova apo jo. Për ta do të jeni gjithmonë “i dyshuar” apo armik dhe ata do ju shikojnë me dyshim. Le të shohim se për cilat shenja po flasim dhe sigurisht t’i analizojmë ato:

Peshqit

Të parët në listën tonë përkatëse janë Peshqit. Dhe kjo sepse ata kanë vërtet një imagjinatë kaq të madhe saqë shpesh e përdorin atë në mënyrë të gabuar. Ata frikësohen dhe krijojnë mite me mendjen e tyre. Ata mendojnë se në çdo situatë të jetës së tyre janë viktima dhe se ata që i rrethojnë synojnë t’i dëmtojnë ose t’i shfrytëzojnë. Ata shpesh operojnë me një mendje të “mjegulluar” dhe kjo në fund përfundon në dëm të tyre.

Akrepi

Nuk do të arrini kurrë të fitoni besimin e një Akrepi. Ai ju shikon me dyshim. Ai mendon se të gjithë rreth tij janë armiku i tij i mundshëm dhe se duan ta dëmtojnë, ta dëmtojnë ose të përfitojnë prej tij. Ai kurrë nuk lejon askënd që t’i afrohet shumë. Ai ka “mure” rreth tij dhe mbyllet pas tyre. Ai do t’ju shikojë sytë, do t’ju kontrollojë dhe do t’ju presë nga lart poshtë. Dhe sigurisht përgatituni të kaloni teste të ndryshme të cilat ai do t’ju bëjë herë pas here për t’ju kontrolluar.

Bricjapi

Kur Bricjapi mendon se bota është kthyer kundër tyre, ata mund të bëhen shumë të poshtër, hakmarrës dhe kërcënues. Ai zakonisht sheh armiq në mjedisin e tij të punës, pasi të mos harrojmë se për Bricjapin puna dhe karriera e tij janë e gjithë jeta e tij. Dhe nëse ai ndjen se pozicioni i tij është i kërcënuar ose se dikush po e minon atë, atëherë loja do të … egërsohet rrezikshëm …

Virgjëresha

Virgjëresha nuk beson fare në altruizëm. Për shkak se ajo bën shumë përpjekje për të arritur lart ose për të arritur qëllimin e saj, ajo mendon se të gjithë të tjerët rreth saj janë të aftë për gjithçka, në mënyrë që të marrin atë që ajo ka. Ai i sheh të gjithë me gjysmë syri dhe i trajton me dyshim. Ajo kurrë nuk do të besojë se dikush do të mirën e saj vetëm sepse është një person i mirë ose ka një zemër të madhe. Ai gjithmonë mendon se ka një qëllim pas saj.