“Shikoj ca an*l-ist”, për kë e hodhi kunjën Blendi Salaj?
Ndryshe • 18:41 19/06/2024
I ftuar në pjesën e dytë të emisionit “Ndryshe” me Salsano Rrapi dhe Adi Pojana ka qenë moderatori i mirënjohur Blendi Salaj. Ai ka ndërtuar një profil të dallueshëm përmes prezencës mediatike dhe në rrjetet sociale. Nga shtatori 2022 ai është autor dhe moderator i “Wake Up” në Top Albania Radio dhe Top Channel. Salsano Rrapi Adi Pojana Blendi Salaj Dj Vini
Si asnjëherë më parë në emision, Salsano Rrapi vjen në një intervistë ekskluzive!
Ndryshe 19:00 26/06/2024
Gjithçka pa nivel që nuk dinit për Salsano Rrapi!
Ndryshe 18:55 26/06/2024
Nga atësia tek rëndësia e suportit bashkëshortor, Salsano Rrapi zbulon gjithçka për TAR!
Ndryshe 18:54 26/06/2024
12 profesionet e pabesueshme të Salsano Rrapit përpara aktrimit!
Ndryshe 18:51 26/06/2024
Cilin personazh nuk e ‘kurthuan’ dot moderatorët?!
Ndryshe 18:50 26/06/2024
Do të bëhet një lloj motivuesi si Grida Duma ose Ermal Mamaqi? Ja si përgjigjet Blendi Salaj!
Ndryshe 18:45 19/06/2024
Blendi Salaj: “Do hyja në BB VIP se shkoj në banjo përditë”!
Ndryshe 18:44 19/06/2024