Ti nuk je vetëm! – Fol me Anila Hoxhën 25/11/2023
Fol • 20:39 25/11/2023
Ky takim nis me rrëfimin e një fëmije që për disa vite ka përjetuar dhunë në familje. Nga traumat e ngjarjeve që pa mes prindërve, me urdhër të gjykatës i mituri po trajtohet nga psikologët. Më pas vijon me rrëfimin një gruaje që duroi për vite me radhë, nuk denoncoi dhe që në fund e kuptoi se jeta e saj ishte në rrezik. Gjyqtari Adriatik Bocaj shpjegon më tepër rreth urdhrit të mbrojtjes dhe rasteve konkrete, po ashtu edhe noterja Eliona Saliaj denoncon situatën e trashëgimisë sa i përket grave, vajzave dhe nënave shqiptare. *Podcast-i është pjesë e projektit që mbështetet financiarisht nga Zyra e Marrëdhënieve me Publikun e Ambasadës së SH.B.A. në Tiranë .Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it /ve dhe nuk përfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Departamentit të Shtetit.
Jo vetëm burg! – Fol me Anila Hoxhën 29/06/2024
Fol 21:00 29/06/2024
Kryetarja e Agjencisë për Mbrojtjen e Fëmijëve: “Mbi 2200 të mitur janë me urdhër mbrojtjeje…”
Fol 20:49 28/05/2024
Nga marrja e padrejtë e fëmijëve tek dhuna në prezencën e tyre, Gjyqtar Vjerdha zbulon gjithçka!
Fol 20:49 28/05/2024
Avokate Kasmi: “Shqipëria, ‘parajsa’ e rrëmbimit të fëmijëve”!
Fol 20:47 28/05/2024
Motra për vëllain e humbur: “Do rilind për së dyti nëse e gjej”!
Fol 20:46 28/05/2024
“I vendosja pjatën, por ai s’ishte” rrëfimi rrëqethës i nënës që kërkon djalin për 29 vjet!
Fol 20:37 28/05/2024
Fëmijëri e humbur! – Fol me Anila Hoxhën 25/05/2024
Fol 15:06 27/05/2024