Avokat Bocaj: “Kemi patur raste ku deputetë kanë ushtruar dhunë në familje”!
Fol • 00:03 26/11/2023
Ligji është ashpërsuar dhe e dënon vrasjen në familje deri me burg të përjetshëm, dhe ku shërbimet e specializuara në nivel vendor duhet të ofrojnë ndihmë për të mbijetuarat, ka ende sfida të pa përmbushura. Gjyqtari Adriatik Bocaj, i cili ka shpallur qindra urdhra mbrojtjeje, ka dhënë statistika në podcast-in “Fol me Anila Hoxhën” këtë të shtunë në Top Albania Radio. *Podcast-i është pjesë e projektit që mbështetet financiarisht nga Zyra e Marrëdhënieve me Publikun e Ambasadës së SH.B.A. në Tiranë .Opinionet, gjetjet, konkluzionet dhe rekomandimet e shprehura janë të autor-it /ve dhe nuk përfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Departamentit të Shtetit.
Avokat Bocaj: “Kemi patur raste ku deputetë kanë ushtruar dhunë në familje”!
Fol 00:03 26/11/2023
Burri lyen gruan me benzinë, policia neglizhon: “Nuk jemi taksi!”
Fol 00:02 26/11/2023
Fëmija dëshmitar i abuzimit: “Largoja thikat, kisha frikë mos godiste mamin”!
Fol 00:01 26/11/2023
Ti nuk je vetëm! – Fol me Anila Hoxhën 25/11/2023
Fol 20:39 25/11/2023
Kryetari i Gjykatës së Lartë zbulon gjithçka duhet të dini mbi konfliktet e pronësisë!
Fol 21:52 28/10/2023
Ja si pastrohen paratë me anë të dhurimit të tokave!
Fol 21:44 28/10/2023
67-vjeçarja në betejë me aleatët e Vis Martinaj: “Ma vuri pistoletën në ballë”!
Fol 21:35 28/10/2023